Gönderen Konu: benim forumda toyota .wv -audi kapışması  (Okunma sayısı 4842 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: benim forumda toyota .wv -audi kapışması
« Yanıtla #40 : Mayıs 12, 2010, 16:53:32 »
en başta buraya link konması biz okuyalım diyeydi diye düşünüyordum..ancak site yönetimi bir değişiklik yapmış, üye olmayan ve giriş yapmayanlar konuları okuyamıyor..engin bey üye okumak için üye olalım da sitenin reytingi artsın, reklam geliri elde etsin gibi düşünceler içerisinde mi acaba diye düşünmedim değil bu hareketten sonra..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Mayıs 12, 2010, 16:53:32 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Mayıs 12, 2010, 17:01:26 »
cidden abi ya.bizde burada ne durumuna düşüyoruz  :o
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Mayıs 13, 2010, 12:25:50 »
en başta buraya link konması biz okuyalım diyeydi diye düşünüyordum..ancak site yönetimi bir değişiklik yapmış, üye olmayan ve giriş yapmayanlar konuları okuyamıyor..engin bey üye okumak için üye olalım da sitenin reytingi artsın, reklam geliri elde etsin gibi düşünceler içerisinde mi acaba diye düşünmedim değil bu hareketten sonra..

Türkay arkadaşımızın ricasıyla bir düzeltme notu ekleyeyim. Kendisi, üye olunmadan da konuların görülebildiğini belirtmektedir. Hassasiyeti için kendisine teşekkür ediyorum.
Folgsamkeit macht frei...