0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
O kadar oldu mu yav
Abicim bi bu teyze kalmış o zamandan
Ne yalan söyliyeyim tüm takımları seviyorum ama bu fenerbahçe sanki biraz gıcık, biraz değil epey bir gıcık. Ben bir beşiktaşlı olarak trabzonspor çok yaşa diyorum, ligdede fenerden aynı başarısızlığı tekrar etmesini diliyorum.
son kupayı bizden aldılar sene 83 müş mersin idmanyurdu-fenerbahçe... o yıl bizi zorla yenerek almışlar ve bugün duyduğum bi bilgiye göre yarı finalde beşiktaşla eşleşmişler ve hakem hatası nedeniyle yenebilmişler ( hakem 2 sarı kart verdiği oyuncuya kırmızıyı vermeyi unutmuş) doğrumu yalanmı bilemiyorum tabi facebookta bi bağlantılar paylaşıyoruz artık gülmekten karnıma ağrılar girdi örneğin 1- fenercell yeni bir hizmet başlarmış 118 28 2- TRT Spikeri Erdoğan ARIKAN ; " Fenerbahçeliler stadı boşaltıyor ama keşke kalsalardı.. En azından kupayı görürlerdi !" 3-urfa sana küsmüş4-fener yaz 1907'ye gönder fenerbahçenin kupa hayalleri cebine gelsin:)))5-kupayı gören masum kadıköylü6-Fenerbahçe'nin Resmi Sponsoru Hürriyet Yine Bir İlke İmza Atarak Yarın 28 Kupona Türkiye Kupasını Veriyor...)7- yukarıda vedat abinin paylaştığı resmin altında '' türkiye kupasını ben gördüm şahitlerimde var ama hepsi öldüler'' yazıyor
Hakkı abi süper cevap
Hakkı Bey aynen katılıyorum size, fenerbahçe en son kupayı aldığında bizim efsane kasalar doğada maden olarak yer alıyorlardı herhalde
Ben Beşiktaş taraftarıyım. Trabzonspora hayırlı uğurlu olsun. Fenerbahçenin almasını hiç istemiyordum.Fenerbahçe hafta sonu Ankaragücü ile oynacak. Son maçta Trabzonspor Bursanın son maçı Beşiktaşla. Muhtemel olasılık Beşiktaş yatıp maçı verecek böylece Bursaspor ile olan buzlarıda eritecek İhtimalsiz olsada Fenerbahçe son 2 maçıda kaybeder Galatasaray son 2 maçı kazanırsa averaj ile Şampiyonlar Ligine gidebilir. Kalan 2 hafta çok gergin geçecek ligde.Bu arada Fenerbahçe kupayı en son aldığında ben daha dünyada yokmuşum