0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Genelde abartılı buluyorum kadınlarla ilgili yazılanları, onlarda bir insan sonuçta bizlerde, onlarında doğrusu yanlışı var bizlerinde, sonuç olarak bazen yazılanların aşırıya kaçtığını düşünüyorum.
Öperseniz beyefendi DEĞİLSİNİZDİR,Öpmezseniz adam DEĞİLSİNİZ. Beyefendilikte ne yaptığınız değil nasıl yaptığınız önemlidir. Hem öpeceksin hem beyefendi olacaksın. Aslında öpülmeyi uman bir bayanı öpmemek bir beyefendiye yakışmaz ...............................................Konuştuğunuz anda dinlemenizi ister,Dinlediğiniz anda “NEDEN KONUŞMUYORSUN” der.Valla bunu ben de çözemedim. Ayrıca "neden televizyona bakıyorsun" "neden kanal değiştiriyorsun" gibi çıkışlarla da karşılaşıyorum.. Allah allah yaa..
Abi yorumlariniza bayildim ya gulmekten yerlere yattim banada yazacak pek bise kalmadi ama su saatlerde anneler gunune girmis durumdayiz.Kadinlar eli opulesilerdir onlar bizim yoldasimiz anamiz bacimizdir.Onlar olmadan bu hayatin bi anlami yoktur.Bendende boyle bir yorum geldi en azindan birileride ovmus olsun dedim.