geçmiş olsun. acil şifalar.
Haydaaa geçmiş olsun. Buna da şükür.

Napsak kurban falan mı kessek forumca.
ben forumca kurban işine girerim ha..keselim ihtiyaç sahibi insanlara dağıtalım ya da bir hayır kurumuna bağışlayalım..bizim ankara grubu yapar bunu

ya taylan geçmiş olsun kardeşim, boşver motorsiklet falan, çok korkuyorum ben motordan, bin corollana işte mis gibi
Hobaa geçmiş olsun Ercan.
ben forumca kurban işine girerim ha..keselim ihtiyaç sahibi insanlara dağıtalım ya da bir hayır kurumuna bağışlayalım..bizim ankara grubu yapar bunu
ya taylan geçmiş olsun kardeşim, boşver motorsiklet falan, çok korkuyorum ben motordan, bin corollana işte mis gibi
hepinize çok teşekkürler yaa valla mutlu oluyorum geçmiş olsun mesajlarını okudukça

valla fazla şımartılmaya gelmem bu kazalar sıklaşır :p

ya babamda aynısını söylüyor boşver motorsikleti falan binme boşunamı araba aldık sana diye.Ama ne bileyim motorsiklet ayrı bır zevk.Geçen senede izmir'de Gaziemir kipanın önünde eshot'a çarptım

çekirge misali 2 dir zıplıyoruz.Şu kurban işini gerçekten düşüneyim
allah korusun taylanım yaa, ben 10-15 yaşlarında bir motorsiklet kazası görmüştüm, çocuğun kafatası kırılmıştı, böyle bildiğin beyni akmıştı asfalta o günden beri tüylerim diken diken olur motor kazası diyince..ha arada heves ederim o ayrı

gel sen yazın izmire bi koyun keselim, iki parçsını kavurup iki parçasını da mangalda yiyelim gerisini dağıtalım
Tamam Türkayım söz

Tabi bizde bu boğaz varken, garibanlara birşey kalmaz gıbı gelıyor ama
Geçmiş olsun Taylan abi..
biraz geç kalmışım ama bende geçmiş olsun diyorum.ucuz atlatmışsın.motorsiklet tutkusunu ve kazasını iyi bilirim.eskiden benimde motorsikletim vardı.verilmiş sadakan varmış.tekrar geçmiş olsun...
Hehe aslında adağıda kesenler yiyemez. Ama sen bana uyma sakın benim büyük amcam kurbanı kesip etinle mangalda rakı içen adam

bizim kestiğimiz kurban anca köprü altındaki şarapçılara yarar
Edit şaka bir yana kardeşim biz gene hayrımızı yapalım,Mangalda balık yapar rakımızı içeriz
geçmiş olsun taylan.Allah tan daha büyük bi şey olmamış
geçmiş olsun, allah(c.c) daha beterinden korusun... corollan varken ne diye şu şeytan aracına binersiniz anlamam
çok geçmiş olsun kardeşim Allah beterinden saklasın