Gönderen Konu: Olympus µ 700  (Okunma sayısı 7543 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Toyota Club Türkiye
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '13
  • 34 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
Olympus µ 700
« Yanıtla #20 : Eylül 04, 2007, 15:06:16 »
ALINTI
Bence ilk diğital fotoğraf makinasını üreten marka olarak Kodak'ı hafife alma ve önyargılı olma, diğer seçeneklerle kıyaslarsan hangisine karar verirsin bilmem ama kodakta mutlaka tercihlerin arasında olsun bence...[/quote]

Uzuuuuun zaman evvel tercihimi yapıp SONY DSC-N1 aldım. Bunu da yine bu konu içerisinde 20/04/2006 tarihinde yazdım.

Lütfen cevap yazmadan konuları iyice okuyalım.

Toyota Club Türkiye

Olympus µ 700
« Yanıtla #20 : Eylül 04, 2007, 15:06:16 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
Olympus µ 700
« Yanıtla #21 : Eylül 10, 2007, 14:39:28 »
Alıntı yapılan: ÖNER BÜYÜKYILDIZ
Bence ilk diğital fotoğraf makinasını üreten marka olarak Kodak'ı hafife alma ve önyargılı olma, diğer seçeneklerle kıyaslarsan hangisine karar verirsin bilmem ama kodakta mutlaka tercihlerin arasında olsun bence...
[/quote]

Öncelikle aramıza hoş geldiniz  Sonunda Kodak'tan anlayan birine rastladım.   Kodak EasyShare Z885 8.1 mp/ 5X zoom
Yazıcısıyla(EasyShare G600) birlikte yaşgünümde hediye geldi. Ağabeylerim almış. Sizce güzel midir? Birde Kodak bayileri, kullanımı için herhangi bir eğitim veriyorlar mı?  Araştırmaya vaktim olamadı bir türlü! Bu konuda bir bilginiz var mı?

[quote=Günal Yılmaz]
Uzuuuuun zaman evvel tercihimi yapıp SONY DSC-N1 aldım. Bunu da yine bu konu içerisinde 20/04/2006 tarihinde yazdım.

[/quote]

Günal Bey, arkadaşımız aramıza yeni katılmış, Görmemiş olabilir, sizin yazınızı okuyunca ben bile daha yeni gördüm. Hala karar veremediğinizi sanıyordum. Güle güle, iyi günlerde kullanın!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Toyota Club Türkiye
  • 34 kere teşekkür etti
Olympus µ 700
« Yanıtla #22 : Eylül 10, 2007, 17:00:22 »
Teşekkürler Yasemin Hanım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Olympus µ 700
« Yanıtla #23 : Eylül 10, 2007, 20:46:17 »
Alıntı yapılan: Günal Yılmaz
Teşekkürler Yasemin Hanım.
[/quote]
Rica ederim efendim ne demek

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Olympus µ 700
« Yanıtla #24 : Ekim 02, 2007, 09:15:11 »

Arkadaşlar  fujiden  bahseden yok hiç.  veya ben raslamadım  oda  güzel  makinedir  haaa mesela A610 mu neydi  fiyatıda  gayet  uygun ikiyüzküsur ytl idi teknosada.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Olympus µ 700
« Yanıtla #25 : Ekim 17, 2007, 00:43:48 »
Alıntı yapılan: Günal Yılmaz

[/quote]

Günal Bey öncelikle makinanız hayırlı olsun, gülerek kullanın.
Aslında dediğiniz gibi mesajı yazarken sizin konuyu açtığınız yada son cevap yazdığınız tarihe dikkat etmedim. Ama bunun bir önemi olduğunu sanmıyorum. Çünkü burası bir paylaşım alanı ve sizin konuyla işiniz bittiği zaman topik kapanmıyor. Aynı konuyu merak edenler yeni bir konu açmadan önce arama yapıp sizin açtığınız topikten faydalanıyor, yani henüz makina almamış ve karar vermemiş birçok arkadaşımız yapılan yorum ve tavsiyeleri takip ediyor. Bu durumda benim yorumum olumlu yada olumsuz birilerini işine yarayabilir. Onun için bence siz cevap yazmadan önce biraz düşünün.

Yasemin Hanım sizde makinanızı güzel günlerde kullanın, hayırlı olsun.
Fotoğraf makinanızın en önemli özelliklerinden bir tanesi çok yüksek bir ISO değerine sahip olması ki buda az ışıklı bir ortamda bile fotoğraf çekebileceğiniz anlamına geliyor, gerçi ISO değeri yükseldikçe fotoğrafın netliğinde azalmalar oluyor ama yinede güzel bir özellik. Kodak bayilerinde eğitim verildiğini sanmıyorum, Aslında bende fotoğrafçılığa yeni yeni merak saran biri olarak daha ziyade internetteki fotoğrafçılık sitelerini takip etmeye çalışıyorum ve birkaç fotoğrafçı arkadaşımdan bilgi alıyorum. Ama uğraştıkça insan güzel şeyler öğreniyor. Sizede tavsiye edebileceğim bazı siteler şunlar :
[url]http://www.dryreading.com/camera/[/url]   --> bu link çok güzel, sanal bir makina
[url]http://www.uzmantv.com/konu/temel-fotografcilik-terimleri[/url]
[url]http://www.netfotograf.com/[/url]
[url]http://www.fotokritik.com/[/url]
Siz bi göz atın olmazsa yardımlaşa yardımlaşa , sora sora bişeyler öğreniriz beraber. Bi ara çektiğimiz fotoğraflarıda paylaşırız umarım.
Kolay gelsin...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Toyota Club Türkiye
  • 34 kere teşekkür etti
Olympus µ 700
« Yanıtla #26 : Ekim 17, 2007, 09:59:38 »
Alıntı yapılan: ÖNER BÜYÜKYILDIZ

Günal Bey öncelikle makinanız hayırlı olsun, gülerek kullanın.
Aslında dediğiniz gibi mesajı yazarken sizin konuyu açtığınız yada son cevap yazdığınız tarihe dikkat etmedim. Ama bunun bir önemi olduğunu sanmıyorum. Çünkü burası bir paylaşım alanı ve sizin konuyla işiniz bittiği zaman topik kapanmıyor. Aynı konuyu merak edenler yeni bir konu açmadan önce arama yapıp sizin açtığınız topikten faydalanıyor, yani henüz makina almamış ve karar vermemiş birçok arkadaşımız yapılan yorum ve tavsiyeleri takip ediyor. Bu durumda benim yorumum olumlu yada olumsuz birilerini işine yarayabilir. Onun için bence siz cevap yazmadan önce biraz düşünün.

[/quote]

İyi dilekleriniz için teşekkürler Öner Bey,

Mesajınıza cevap verirken amacım sadece makina aldığımı belirtmekti. Çünkü siz cevabınızda Kodak'ı da değerlendirmeye dahil etmem gerektiğini söylüyordunuz. Yorumunuz elbette ki bazılarının işine yarayabilir. Ancak bana yazılmış bir yazı olduğu için ben de cevabımı vermek durumundaydım. Kısaca makine aldığım için öneriniz benim için gereksiz duruma düşmüştü.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Olympus µ 700
« Yanıtla #27 : Aralık 29, 2007, 15:02:43 »
ben üç'ü bir arada beş'i bir arada aletleri sevmiyorum, bir alet bir işi yaptığında muhakkak daha iyi iş görüyor, aldığınız şeyin özellikleri ne kadar fazla olursa, kalitesi de o oranda düşüyor bence, her özelliği işe yarar şeylerde var tabi ki fakat onlarında fiyatları astronomik doğal olarak.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Olympus µ 700
« Yanıtla #28 : Ocak 05, 2008, 23:34:54 »
Alıntı yapılan: Mehmethan Karaali
ben üç'ü bir arada beş'i bir arada aletleri sevmiyorum, bir alet bir işi yaptığında muhakkak daha iyi iş görüyor, aldığınız şeyin özellikleri ne kadar fazla olursa, kalitesi de o oranda düşüyor bence, her özelliği işe yarar şeylerde var tabi ki fakat onlarında fiyatları astronomik doğal olarak.
[/quote]
Kesinlikle katılıyorum.
Mesela video kameralar fotoğraf da çekebiliyor ama çektiği fotoğraflar hiçbir zaman bir dijital fotoğraf makinasınınkiyle kıyaslanamaz, yada dijital fotoğraf makinaları video da çekiyor ama videolar yine bir video kameranınkiyle kıyaslanamaz.
Her cihaz kendi işinde iyidir, ek fonksiyonları olabilir ama zayıftır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Olympus µ 700
« Yanıtla #29 : Mart 12, 2008, 10:07:48 »
fotograf makinesi alacaksaniz canon veya nikon alin ve slr olsun
ben canon 350 D aldim muhtesem fotograflar cekiyorum
http://www.hepsiburada.com/productdetails....oductid=bd60623

fiyatida acayip ucuzladi kacirmayin derim