Gönderen Konu: yeni aracım "Tabanvay"  (Okunma sayısı 1910 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
Ynt: yeni aracım "Tabanvay"
« Yanıtla #20 : Mayıs 03, 2010, 23:08:31 »
Ya Ceyhun senin tabanvay km de ne yakıyo tüplü mü :)
Ben de bir ara Bora almayı düşünüyordum. Allahtan satmışsın.  MAzda 3 güzel araba çok güzel görünümlü ama MAzda distribütör sorununu aştı mı acaba Türkiyede.  Gerçi artık yeni arabalarda parça sıkıntısı olmuyor. MAzda 323 lerle parçaları farklıymış diye duymuştum.
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mayıs 03, 2010, 23:08:31 »

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : Mayıs 04, 2010, 09:54:46 »
Biz çok uyardık seni Ceyhuncuğum. Ama zararın neresinden dönersen kardır. Ben passat almadım bee. VW demek sanayi demek. Ama istersen ben opel verebilirim sana. VW gibi sorunluda değil. Çıkarmazda. :D
http://www.sahibinden.com/sedan_spor_paket_ekstra_hiz_sabitleme_ve_park_sensoru_-88WQQaXQQ24660086WQQpXQQdisplayitem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "ne alırsan al japondan vazgeçme"
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Mayıs 05, 2010, 23:54:32 »
Biz çok uyardık seni Ceyhuncuğum. Ama zararın neresinden dönersen kardır. Ben passat almadım bee. VW demek sanayi demek. Ama istersen ben opel verebilirim sana. VW gibi sorunluda değil. Çıkarmazda. :D
http://www.sahibinden.com/sedan_spor_paket_ekstra_hiz_sabitleme_ve_park_sensoru_-88WQQaXQQ24660086WQQpXQQdisplayitem

ah ismail abi. seni dinlemedik 3 lira zarar...
abi valla bundan sonra büyük sözü...
sen nerelerdesin be abi. görünmüyosun çoktandır.. abi senin araban gerçekten güzel ama o kadar param yok bide bizim hanımdan dolayı tiptronik vites almayı istiyorum bu sefer.. abi biraz arabasız dayanmam lazım. kendimie ceza verdim ne kadar sabredebilirsem edeceğm
çok temiz bi 2006 2007 falan o aralarda mazda 3 düşerse sanruflu, tiptreonic dinamik at inşallah alırım. ama dediğim gibi biraz sabretmem lazım.
şuanki aracım "tabanvay"

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #23 : Mayıs 08, 2010, 19:13:05 »
Neeeeeeeee triptonik mi? Sakın ha yanaşma. O da sıkıntı. Benim Toyota niye gitti sanıyorsun?