0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mercedes'de sanırım böyle bir sistem var. Yağ değişim vs. servis periotları ekranda yanan ışıklara göre belirleniyor.
Aynalara bir aparat takıyorlar daha çok açılı dış bükey. Bunun çözümünü maalesef senden önce yaptılar http://www.hepsiburada.com/modacar-kor-nokta-aynasi-2-li-040008/productDetails.aspx?CategoryId=264105&productId=otm040008
bildiğim kadarıyla ,sanırım BMW de virajlarda arka tekerlek küçük bir açı ile dönüyor diye duydum...madem proje istiyorsun benim aklıma çok eskiden gelmişti:şimdi duyma engelli bir vatandaşın araba kullanmasına engel var mı araştır cevap var..ama kornayı duyması yerine görmesini sağlarsak bunu anlar..zaten ne kadar sıklıkla arkadan sağdan ya da soldan korna sesi geliyor ki...korna sesine duyarlı ışıklı uyarı sistemi yapacaksın direksiyona vveya gösterge panelinde ekranla aracın resmi ve sesin geldiği yönü gösteren ışıklı sistem..evet acil durumları kurtarmaz ama yinede biz müzik sesini açınca zaten dışarıyı duymuyoruz.umarım fikir işine yarar..
mehmet abi senin yağ değişimi projen hala aklımda..onu bi araştıralım hocamla da bi görüşmem lazım..28 ocak 2011 son katılım tarihi..
Orta ayna yerine takılan büyüğü var bende. Büyük ve dışbükey. Kör nokta bırakmıyor. Otoyola çıkarken bindirmeyi teğet geçtiğim bir küçük Citroen C1 (veya C2) acı kornasıyla beni bu konuda ebediyyen uyandırdı. Gerçekten corona/carina larda çok pis bir kör nokta var. Bu ayna babamın eski peugeot'sundaydı. Kullanmıyordu ben de el koydum. Çok memnunum. Sadece arkayı değil, sol tarafı da (yan camlardan) komple gösteriyor.Tek kötü yanı üstünde kocaman "Type R" yazması.. Utanç verici.. Neyse bi şekilde rütuş yapıcam oraya..