0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mesut eline sağlık kardeş güzel olmuş.Becerikli olunca elinden herşey geliyor.ben yapsam kesin elimde kalırdı
Elin dursa ayagın ayagun dursa elin rahat durmuyor mesut vallaa Bu arabayı alacak kişi gerçekten çok şanslı olacak..Ne emeklerin var bu araç üzerinde..Ellerine emegine sağlık kardeşim yaptıgın herşeyi yakıstırıyon oda güzel........+1
gerçekten çok karizma olmuş..tebrikler..
Hasan abi seninki daha güzel duruyor ama bende şerit led alıcam ama stoplara taktığımın aynısından alıcam ışık şiddeti aynı oranda olsun diye Muhammet abi Hasan abiye yazdığım cevabı oku önce sonrada renk konusuna deyineyim, aslında panaromik tavan görüntüsü vermek istiyordum ama fiyatını sorunda vazgeçtim 400 TL dediler yuhhh diyorum sadece Levent abi biraz öyle alışkanlık oldu sanırım buda modelcilikle uğraşmamdan kaynaklanıyor ve yapılmış bir şeyin geliştirilebildiğini görünce tutamıyorum kendimi
elektronikçi olduğum için bilinç altıma direnç yerleşmiş olazsa olmaz biliyorumya yazmaya gerek duymamaışım
Eyvallah Muhammet abi senminkene yaparız abi ayıp ediyorsun yap dedinde yapmadıkmı