Elin dursa ayagın ayagun dursa elin rahat durmuyor mesut vallaa

Bu arabayı alacak kişi gerçekten çok şanslı olacak..Ne emeklerin var bu araç üzerinde..Ellerine emegine sağlık kardeşim yaptıgın herşeyi yakıstırıyon oda güzel........+1
gerçekten çok karizma olmuş..tebrikler..
Elin dursa ayagın ayagun dursa elin rahat durmuyor mesut vallaa
Bu arabayı alacak kişi gerçekten çok şanslı olacak..Ne emeklerin var bu araç üzerinde..Ellerine emegine sağlık kardeşim yaptıgın herşeyi yakıstırıyon oda güzel........+1
Tuncay teşekkür ederim kardeşim, umarım arabayı satmak zorunda kalmam, hiç ayrılmak istemiyorum aracımdan

gerçekten çok karizma olmuş..tebrikler..
Caner bey çok teşekkür ederim

avatardaki araçta çok karizma yalnız
Ellerine kollarına sağlık kardeşim çok güzel olmuş. 3. stopa bende led yaptım ama benimki tembel işi şerit led alıp iki tane 9 lu ve bir tane 6 lı kesip içine takıverdim. Senin arabanın arkası şimdi tam oldu. İyi günlerde kullan.
Benim tembel işi de bu.
Toplam Maliyet 5 TL.

Mesut hastalık olmuş sende bir yerleri modifiye etmek.
Güzel olmuş. Led'leri devresiz seri bağladın sanıyorum.
mesut eline sağlık kardeş güzel olmuş.Becerikli olunca elinden herşey geliyor.ben yapsam kesin elimde kalırdı

+1
diyorum ki; acaba mesut aracın rengini ne zaman değitirecek

eline sağlık güzel olmuş... dğerlerine göre biraz daha cansız duruyor gibi...
Hasan bey elinize sağlık sizin kide gayet başarılı olmuş, bu yaptığın iş tembel işi olmasa gerek,emek var ortada, emeğine sağlık...
Muhammet bey değerli yorumunuz için teşekkürler.
Hasan abi seninki daha güzel duruyor ama

bende şerit led alıcam ama stoplara taktığımın aynısından alıcam ışık şiddeti aynı oranda olsun diye

Muhammet abi Hasan abiye yazdığım cevabı oku önce

sonrada renk konusuna deyineyim, aslında panaromik tavan görüntüsü vermek istiyordum ama fiyatını sorunda vazgeçtim 400 TL dediler

yuhhh diyorum sadece

Levent abi biraz öyle

alışkanlık oldu sanırım buda modelcilikle uğraşmamdan kaynaklanıyor ve yapılmış bir şeyin geliştirilebildiğini görünce tutamıyorum kendimi
sen bakma bizim böyle dediğimize; ben yapamıyorum,kıskanıyorum
Mesut abi eline emegine saglık çok güzel olmuş
Eyvallah Muhammet abi

senminkene yaparız abi ayıp ediyorsun yap dedinde yapmadıkmı

Salih teşekkür ederim Kardeşim ya
elektronikçi olduğum için bilinç altıma direnç yerleşmiş olazsa olmaz biliyorumya yazmaya gerek duymamaışım 
İşte bir meslektaş

eline sağlık abi cok tatlı duruyo bence... bunu görünce aklıma zamanında bisikletin arkasına yaptığım led sistemi geldi aklıma.. hani benimki daha bi cavcav'lıydı böle değişik stillerde yanıyodu

:D 4-5 mahalle öteye kadar namım yayılmıştı yahu hahaha

:D:D bizim evin aşşası bisiklet modifikasyon yeri gibiydi... Cocuklardan parayı aldıktan sora bide gidip topkapıdan malzemeleri alıp 1 gün sora teslim ediyodum .. bide bişey olursa gel hallederiz diyodum

ah beeeeeeeee

Şimdi arabaya yapmak istiyorum ama söküp takma konusunda yeni oldugum için sadece bakıyorum
ellerine sağlık mesut, döktürmüşün yine. elektronikçiyim dedin, mezuniyet, meşguliyet nedir? özelden de yazabilirsin farketmez.
Bu ne kardeşim her tarafı ledledin bea

Güle güle kullan