0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mesut abi karbon fikrini tuttum aldığın ürün di-noctu sanırım, top bile kaplarsın onunla kabarcık olmadan ışıkta zaman zaman gri zaman zaman siyah görünür hoş olur ama sıcağa ne kadar dayanıyor onu bilemiyorum
Mesut Abi senin araban her türlü güzel. Yapsan da olur yapmasan da öyle diyim Bu arada o sisli fotoya ayar oldum ya
herşeyiyle güzel duruyor bence, önlere karartma yapıyosun oldu olacak arkalarda karartma yap mesut niye olduğunu bilemiyorum ama karartma yapılan araçlar bana her zaman itici geldi,bizim zevk de bu yönde sanırım... sanırım aracın önünden baktığında eskimiş yorgun bakan far görüntüsü olduğundan mıdır nedir bilemiyorum artık...mesut,canı sıkıldıkca saçlarıyla oynayanlar gibi oldun valla azıcık elin ayağın dursun
Karart abim harika bir proje olur camlar siyah zaten griye siyah uyumu yakışıyor. hem güllük gülistanlık havalarda bi albenisi olur.
Mesutum ön farı karartırsan arka stop ada aynı işlemi yapman gerekir uyumlu olması için
Atakan merak etme yapılan iş çok kaliteli olucak sen bana güven
Türkayım carbon sıcağa dayanırda altındaki yapışkan dayanıcakmı ama bi denemek istiyorum bakalım ne olucak heralde dünyada bi ilk olur
yapsam mı yapmasam mı kısmını geçelim ne zaman yapıyoruz? evde yapta yanına gelirim. hem yardım da ederim çırak muamelesi de yaparsın sen ama
abi zaten bu iş kaliteli olmalı yoksa ortaya çok fahim bi şey çıkar sen daha iyi bilirsin.böyle hepsini değil belirli noktalar boyanmalı bence
zaten folyodan yana şüphem yok, piyasadaki en kaliteli karbon folyo o da üzerindeki yapışkan atabilir işte
yok Aydın abi onlara baktım hiç açılıcak gibi değiller aslında ön farlar için Smoke denen filmler var transparan siyah onlardan alsammı diyede düşündüm bi dönem hem öne hem arkaya olabilir burdaki gibi :
Sisli fotoya ayar oldum derken aşık oldum öyle diyim. Daha açıklayıcı olur sanırım
abi yap bence en başta toyota bunlarıda siyah zemin üretmeliydi zaten ayrıca o karbon kaplamayla kaput kaplanıyorsa farın içindeki sıcaklığada dayanır....sana başka fikir olsun o zaman iyice kafan karışsın abi çıkma far bulup mercekle sonra komple içini boya gitsin
bence süper durdu.tabi böyle kıvamı tutturmak lazım
Mesutum bu tonu yakalarsan bence gayet şık olur
var aydın abi ebayda satılıyor ama pahalı geldi bana 50 dolar civarında reklamcılarda stop labalarına kırmızı kaplıyorlarya aynı malzeme işte buda ama siyah smoke yani transparan bi renk varmıdır acaba TR deki reklamcılarda ? ? ?