Gönderen Konu: atikerr  (Okunma sayısı 3093 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • 6 kere teşekkür edildi
Ynt: atikerr
« Yanıtla #20 : Mayıs 01, 2010, 00:40:30 »
sorun yaşayan arkadaşlar atker sıralı sistem kullananlar galiba.benim aracım karbüratörlü tesisatı yenilicem atker taktırmayı düşünüyorum. karbüratörlü sistem sorun çıkarmaz heralde kullanan varmı randıman alırmıyız??

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mayıs 01, 2010, 00:40:30 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Her zaman kalbimizde yaşayacaksın...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mayıs 01, 2010, 18:47:45 »
forumdada çoğu arkadaş atikeri övüyor yerli malı diye :) yerli malı olsa nolucak türk malı olduğu için almam zaten illaki vardır birşeyi.laf kalabalığını geçelimde işin doğrusu gerçekten ustanın bu işi iyi yapması.ve size önerim " en son atiker düşünün " maddi imkanınıza göre muhakkak atikerden üstün bir marka tercih edin.biz ae101'imize zamanında roxer marka lpg kiti almıştık eski sistem ( tek nokta diye geçiyor şimdi öğrendim :D ) ilk lpg sistemleri olduğu için beyni eski idi zamanla ayar tutmadı ve brc beyin ile değiştirdik ( regulatör mü oluyordu karıştırdım şimdi ) gayette memnunuz.tek nokta alacaksanız ae101'e brc takın derim.sorun yaşamazsınız.atiker takıpta sorunsuz biniyorum diyen çok nadir arkadaşa şahit oldum.hepside pişman.200-300 ytl'nin hesabını yapacağız diye arabanıza ve cebinize zarar etmeyin ;)
Ince Bir Zevk ve Çevikliğin Zekice Birleşimi > Toyota