0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
..vay vay vay.şu güzellere bakın hele,hepsi biribirinden güzel maşallah .fotoğraflarda çok hoş gerçekten.özellikle araçlardaki renk uyumu dikkat çekici ...
t-sportlara bayıldım muhteşem aletler
Türkayım bitanesi sahibinden'de satılık (34 FTC 48) ama fiyat konusunda uçmuş 34700 istiyormuş http://www.sahibinden.com/corolla_t-sport-16WQQaXQQ23367142WQQpXQQdisplayitem
Ağva buluşmasına da bekleriz. Gerçeği T-SPORT'un yanında biraz ezilebiliriz ama olsun yinede kafa tutarım ben. Benimki efsane kasa yenilmez
ferhat abinin arabasına yanaşabilecek bi araba yok gibi şu anda zaten araba değil yer tayyaresi mübarek ne type-r nede s2000 dinliyo vallahi
harbiden can maşallahı var ferhat abinin arabasının , s2000 , type-r hepsine toz attırır
Hayırlı olsun Can, Güle güle kullan...
Sen merak etme ümit, ben senin efsanenin orijinal 1800cc motoru ile turbosunu yarın yemen gönderiyorum
Abi o değilde, 2 mayısa kadar 4age blacktop göndersende şunlara çok güzel bir şaka yapıversem. çıkıp şöyle bi 8.000 devir çevire çevire uzasam
evet aynen öyle bu arada dün taktık benim yayları araba çok güzel indi yere çok hoş oldu ya
ben anlamam abi t sport me sport efsanem var benim anlamam banane hepinizi geçerim İşin şakası bir yana, gerçekten güzel bir ortam olacağa benziyor. Alper Bey, listede adınız varmıydı?
güle güle kullan yayları can hayırlı olsun fotoğraf çektin mi koy da bakalım