0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhaba Özcan bey teşekkür ederim beni desteklediğiniz için )))))) ama öyle değilmi ))))))))
)))))) inaşllah bir gün geliriz:)
Arkadaşlarİstanbul buluşmasına bir kaç arkadaş birleşip gidebiliriz. Ancak Eylülde ve hafta sonu olursa ben katılabilirim. Malum devlet memuruyuz ve hafta içi mümkün değil. Bu arada ben de 15 Ağustostan sonra Akçayda olacağım. Özcan bey teklifler geçerli mi?
Ohooo istanbul ekibi inşallah maşallaha bırakıyor her ne kadar ankara ekibinde olmasamda hemen dibindeyim geliriz diyoruz Oğuzhan abiye katılıyorum gelmiyoruz siz gelin efendim.. Eskişehere bekleriz herkesi aqua parkımızda açıldı
Akçakoca yapalım, herkese uyarsa.
))))) tüm istanbullular adına söz verirmişim )))))))) geliyoruz die:)
uzun süredir girmiyordum foruma neler olmuş yaa gelin çanakkaleye gidelim daylanın yanına
Çanakkale buluşması yapıldı geç kaldın, Neşet. ama 2. büyük buluşmaya kim hayır diyebilir Ben şahsen katılırım
Arkadaşlar şu an itibariyle çanakkale-bigadayım Sağolsun taylan kardeşim bizi karşıladı , yurdumuza yerleştirdi Çanakkale buluşması yapmak şart oldu artık
Ne demek Hacım görevimiz Valla kendı adıma söyleyim baya güzel ve muhabbetli bir gün yaşadım asıl aksiyon yarın lapsekide
Aynen aynen Plaj şemsiyemiz, portatif sandalyelerimizle geliyoruz
Adamlar sanki arabada çok yer varmış gibi tutmuş,Plaj şemsiyesi getirmiş,Hemde dubasınla beraber Görünce koptum orada Çay behçesinde 3 defa zorunlu yer değiştirilmemiz ayrı bir mevzuydu oralara hiç girmiyorum