0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
crom kaplamaya tutunan boyalarda satılıyor İsmail, şu fiyatı bi sorda yazıver buraya kardeşim ya.
Mesut ne zaman gidiyoruz floryaya? zaten sol farda sarardı. smoke da bulamadım sordum bi kaç kişiye. nasıl yapıcaz çıkma far mı alalım. sahibinden de ilan görmüştüm bi ara 100TL ye belki de bu ustadır ama yerini falan hatırlamıyorum.amortisörcü elemanlara yaptığımız gibi dalarız dükkana hadi hadi hadi bunalıma sokarız
Far karartma Türkiyede yasak değilmi ? Ben burda yapmaya korkuyorum açıkcası
maalesef türkiye'de jant dışındaki her şey yasak. hele cam filminin yasaklanması konusu ise tam bir trajedi. milletvekilinin oğlunu vuruyor polisler arabanın içindeyken. camları film kaplı tabi. sonra yasaklanıyor. uzun hikaye aslında da kısa yazdım özetle bu.
Far karartma angel arasında kaldım fakat angel cok pahalı..karartmayıda bulunduğum şehirde yaptırmam imkansız birde baba sorunu var.Dediğiniz usta gerçekten güzel iş yapıyor fakat nasıl halledebiliriz benim sorunumu düşünüyorum..Bu arada facedeki grubu bulamadım
mr. GARAGE olarak arattırdıgında cıkıyor olmazsa beni eklersin ben sana davet gonderirim
far karartmayı bende düşünüyorum daha sonradan buhar yapma olaylarına karşı garantilidir umarım