0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Avensis'tedemi böyle bir sorun var Eh pes artık.Bune böyle?
Teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız için. Ama sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. Sorun sadece benim araçta olmadığı için sevindim.Toyota gibi bir aracın böyle bir detayı kaçırmasına üzüldüm. Zaten ben toyotaya geçtiğimden beri vardığım karar şudur. Toyota sağlam ama detaya özen vermeyen bir araç. wolksvagene göre kıyasladım.
madem bu kadar kötü, satın...
Hoşgeldin Kemal abi
Kemal abiyi çok seviyorum ben....görmeyi çok isterim.Türkay,Bodrum İzmir'e kaç saat uzak acep? Belki İzmir'e geçerim yakınsa...
abi otoban var zaten 45 dakikada gidilir ama 1.5 saatte gitmek çok daha sağlıklı bir de 2 saatte giderim bakına bakına giderim denebilir ancak bir tanıdık 5 saatte gelerek rekor kırmıştı
45 dakika hangi araç ile? 110 km ile kaç saatte gidebilirim.Birde Seferihisar yolumun üstündemi olur? Ati'ye falan uğrarım belki...
kemal abiye hak veriyorum haklı adam..yazın izmire gelirsen buluşma yapalım, kemal abi de gelir..her türk evladının tanıması gereken yüce insan forumda yazdıklarını, üslubunu, nasıl eğlenceli biri olduğunu tanıyınca anlıyorsun
Yazın kısmet olursa gelicem.Hem seninle hemde Kemal abiyle gerçekten tanışmayı cok istiyorum.Üçümüz'ün bir olmasıyla voltranı tamamlamış oluruz, önümüzde kimse duramaz