bizde teşekkür ederiz 2 hafta önce ordaydık ben gidemedim ama çok güzel karşılamışlar bizimkileri sizin plaka ve bizim plakayla aynı dakikalar geldiğinde sizinkiler mersin die bağırdı bizimkilerde karabük diye gerçekten sporda kardeşlik güzel bişey umarım buca ve sizle dostluğumuz bozulmaz 
Mersin idman yurdu ve Karabükspor arasında ki dostluk uzun süreden beri süregelen bir dostluktur.Biz Karabükspor Mavi Ateş Taraftarlar Derneği olarak bu dostluğun ilelebet süreceğine inanıyoruz.internet ortamında bu iki güzide futbol takımımızın dostluğunu çekemeyen odaklar tarafından çok çeşitli platformlarda verilen mesajlara da itibar etmiyoruz.Bu dostluk internette kurulmadı ki internette bitsin.2 hafta önce Mersin idman yurdu taraftarlarını karşılayanlardan biriydim.Hatta ilk gelen gruba kahvaltıda verildiğini biliyorum.
ben mersin idman yurdu ve karabükspor arasındaki dostluğun hiç bir zaman bozulmayacağını düşünüyorum.Aynı zamanda bizler yani Mavi Ateş taraftarlar derneği sporda her zaman ulu önder Atatürk'ün sözü doğrultusunda dostluk, barış ve kardeşliği savunuyoruz.