0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-kablo-aksesuar-crazysound-toyota-avensis-yeni-kasa-icin-double-teypcerceve/detaygeç gördüm abi, bende düşünüyordum ama kararsızım hala
mevcut çerçevede sorun mu var?
bu yeni kasa için sefa ..Benimki eski kasa Abi çerçeve de değil de geri görüş kamerası ve mp3 istediğim için teybi değiştirmek istiyorum.. İş dışında zamanın oluyormu abi senden bi ricam olabilir belki İstanbuldasın ya:)
Ne gerekiyorsa bende yardımcı olabilirim.Doğubank'ta ticaretim olan bir oto ses sistemcisi de var. Aklında olsun.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-toyota-avensis-2003-oto-teyp-cercevesi-mp3-50151084/detaybu olur mu abi
olur olur bide boyattık mı tam olur.
Sefa bu olabilir içine girecek teybin ölçüsü de önemli yukarıdaki teyp 6,2 inç buna hangisi oluyor ona bakmak lazım...Genelde stoklarında olmuyo ama bakmak lazım.. Fiyatı da iyi görünüyor.Bugra aynı rengi tutturabilirlermi acaba aliminyum gibi bi renk var orta konsolda.. Devamında vites altına kadar aynı renge boyatıcam...
orjinalini bozmamakta fayda var
abi haklısın da mp3 ve geri görüş kamerası için sır bu çabam ekstra alet taka taka camda yer kalmıyo ..navigasyon, geri görüş kamerası , mp3 çevirici alet bisürü donanım oluyor.. Bu cihazla hepsi bi yerde...avensisis klasına yakışır be abi . İyi bi işçilikle şık durur. Corolla ve yeni avensise takıyorlar canım çekiyo valla.
anadolu yakasında servis harici 2006 toyota avensis iç dış aksesuar modufiye yaptırabiliceğim bir yer arıyorum.
aradığınızı bulamadıysanız yardımcı olabilirim mod.işlemi hemde elektironik işlerimi yıllardır tek yerde yaptırıyorum istanbul ataşehirde düşünürseniz hertürlü kefil olabileceğim bir yer
Selim bey;2005 avensis için; Cruze Control, navigasyon, camların ve aynanın kontak anahtarından kumanda edilmesi işlemlerini orada yaptırabilir miyiz?
navigasyon camlar ve aynalar yapılır curuse control icin arayıp sorarım size özelden cevap yazarım
Selim bey;Şimdiden teşekkür ederim, zahmet olacak size de.
Detaylı ve toplam maliyet ne olacak?
estafurullah birbirimize yardımcı olmak fikir alışverişi yapmak icin buradayız
Selim bey gitmişken çetin beyin arabasının kasası için arka tampon eki ve yan marşpiyel varmı sorarmısınız? çift ekzoz çıkışı düşünüyorum araca da rica etsem