0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
geçmiş olsun ferdi abi ya içim acıdı resimden çok yüzeysel gibi duruyor ferdi abim, pasta ile kurtulacak gibi öyle değil mi ?
Ferdi geçmiş olsun kesin nazar bu bir yemek yapta gelelim yemeye
yapma ya. geçmiş olsun. noluyo bize bugünlerde bir şanssızlık aldı gidiyor. ilk buluşmada koç falan mı kessek?
oktay adak mı adayalım diyorsun... bağırsakları kokoreç için mesuta verelim
Geçmiş olsun Ferdi. Tabi sen arabaya 13 jant takayım diye düşünürsen oda alınır böyle kendini duvardan duvara vurur...
geçmiş olsun. Allah büyüğünden saklasın
ferdi çok geçmiş olsun,çok da büyük değilmiş ama can sıkıcıdır bilirim, göreceğin en büyük kazan bu olsun... en güzeli pasta yapıp nazarlık niyetine dolaşıcaksın...bu arada kasko bozmadan boyayı nasıl yapıyorsun oktay adak mı adayalım diyorsun... bağırsakları kokoreç için mesuta verelim
geçmiş olsun çok üzücü....
Çok geçmiş olsun Ferdi. Ufak bir dalgınlık,olacağı varmış.Bence kaskoyu bozma.
Geçmiş olsun...
Son yaptırdığım kaskoda iki kere araç bedelinin %50 sine kadar kaskoyu bozmadan hasarı karşılıyorlarmış. Göreceğiz...
benim kaskoda da 2 defa hasar falan yazıyor ama tam anlayamadım. hasarın boyutu konusunda bilgi yok ak sigortayı arayıp görüşmem lazım.
araştırmak gerek oktay... ferdinin dediği %50 tolarans çok güzel...
ak sigorta ile görüştüm poliçede mini onarım şartı varsa olur diyor. bu arada ilk sene indirim %30 yani 330 TL. abi ben senin formülü uygulayacam.abi birde aklıma takıldı onda bir gariplik var. şimdi bizim arabalar 22000 olarak görünüyor. %50 si 11000 tl. abi ben 11000tl hasar verdiysem baya ciddi bir durum söz konusu demektir. nasıl olacak. ya da ben yanlış anladım.
ferdi bu dediğini ilk kez senden duyuyorum, bunu yapan hangi firma bilgi verebilirmisin... bunun için belirli bir şart yoksa gerçekden de güzel birşey... hasarsızlığımla oraya geçerim belki
Üzüldüm doğrusu , böyle durumlarda arabada başka birisi yoksa ne Âlâ , eğer birisi varsa size boş boş bakışları kendinizi kötü hissetmenize hatta özgüveninizi kaybetmenize neden oluyor. Ama Ne kadar iyi şoför olursanız olun bir anlık dikkatsizlik böyle şeylere yol açıyor.Geçmiş olsun...