Gönderen Konu: :( tampon gitti!  (Okunma sayısı 2606 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Ynt: :( tampon gitti!
« Yanıtla #20 : Nisan 12, 2010, 08:20:32 »
Geçmiş olsun Oktay :(
Folgsamkeit macht frei...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Nisan 12, 2010, 08:20:32 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Nisan 12, 2010, 08:32:21 »
Geçmiş olsun Ümit
Denizlerin deryaların benki taşkın delisi
Ehli gönül muhabbetin benki şaşkın delisi
Benki kelamın yolcusu benki aşkın delisi
Beni benden alan almış kula mihnet eylemem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Nisan 12, 2010, 10:24:17 »
bende habire ön tarafın sürtme sesinden anlıyorum kaldırıma geldiğimi:=)))

:)))))))))))

evren beyin lafına güldüm ama oktay bey çok geçmiş olsun çok üzüldüm....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #23 : Nisan 12, 2010, 12:17:16 »
hande hanım daha arabayı alalı 10.günde otoparka para vermiyeyim dedim.dersanemin arkasında bi park yeri var oraya geçtim eşimde ilk kez gel gel yapıyo ben ilk kez park ediyorum gibiyim..gel deyip elini hızlı hızlı sallayınca bende baya var sandım ve çakıllı kaldırıma ön tarafı sürttüm.oldu mu yara gibi bi iz...eşimin dırdırından 3 yıl yaşlandım.malı çok kıymetlidir...
sonra otoparkla anlaştım atlık olaak oraya bırakıyorum.orayı serviste 50tl ye yaptırdım.aradan aylar geçti.bu kez karayolları ve belediye ortak çalışası olan bi yoldan dönerken sol taraf çukur gibi bi oyukta düşme yapıp 15cm sürtündü...haydaaa bu kez slemedim kendi gördü..bende çarpıp kaçmışlar dedim.
son olarakta alltaki plastik bölüm genelde alçak kaldrım seçerek yanaşıyorum ve sürttüğünde duruyorum..
o ön alt bölgeyi gözden çıkardım.vurursan değiştiririm..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Nisan 12, 2010, 12:49:32 »
Geçmiş olsun Oktay :(
Geçmiş olsun Ümit
:)))))))))))

evren beyin lafına güldüm ama oktay bey çok geçmiş olsun çok üzüldüm....

herkese teşekkür ederim. dileğim bu tip talihsizliklerin başkalarının başına gelmemesi.

aslında bende ses gelince park edebildiğini fark edenlerdenim. arabamı çok üzdüm ama bu olay bana ders oldu bundan sonra daha dikkatli kullanacağım :)

bu arada Mehmet Abi "Ümit" hangi Ümit? :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Nisan 12, 2010, 13:53:28 »
Çok geçmiş olsun Oktay :(
:angry:
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Nisan 12, 2010, 13:54:44 »
oktay çok geçmiş olsun... adam arkasına bile bakmamış anlaşılan,topuklamış uzamış, halbuki dursa çağırttırıp tutanak tutulsa kimsenin cebinden para çıkmadan trafik sigortasından yapılırdı...  

geçen buluşmada tamponun sağ ve solunda çizik olan yerlere mesutla baktık rutuş yapılır dedi,bende servise gitmedim ve rutuş yaptırıp pasta cila yaptımıştım, sana sürten adam varya; benim araç evin önünde park halindeyken gelip tamponun solundan banada sağlam sürtmüş, boya kalkmamış iz yapmış ama benimde tırnak kırık...  :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • yemyeşil inciler...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Nisan 12, 2010, 15:19:31 »
merhaba arkadaşlar, bi süredir aranıza katılamıyorum, malum şampiyonluk potasında olmanın dayanılmaz sarhoşluğu içindeyim  :wacko: bu arada araçlarına vurulup çarpılan tüm arkadaşlara geçmiş olsun diyorum tabi kendimede  :( geçen hafta aracıma komple boya koruma detaylı iç dış temizlik yani full bakım yaptırdım, cuma gecesi 11,00 de evin yakınında biyere bıraktım. bıraktığım sokak, benim arabanın yanından tır gözünü kapatıp geçebilecek kadar genişlikteydi ama şerrefsiz adinin biri gözüm gibi baktığım arabanın ön tamponun sağ köşesine olduğu gibi sürtüp boyasını çıkartmış ve bayağı bi çizmiş. Allah'dan tamponun dışında biyerlere zarar vermemiş neyse artık kaskonun mini hasar onarımından yaptırtıcaz ama ettiğim küfürün haddi hesabı yoktur heralde insansa bayağı kulağı çınlamıştır heralde gerçi pekde insan olduğunu sanmıyorum öyle olsa en azından bi not bırakırdı neyse yapacak bişey yok artık Allah'a havale ediyorum...
iyi ki varsın toyota...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Nisan 12, 2010, 15:31:10 »
Sana da çok geçmiş olsun Talip hocam ya :( Bu arada Bursa'nın şampiyonluğunu ben de çok istiyorum, size canı gönülden başarılar diliyorum. İnşallah sonunu iyi getirirsiniz.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Nisan 12, 2010, 16:15:16 »
bir fenerli olarak ne kadar şampiyonluğu alıp cimboma gösteri yapmak istesemde :
kupayı alalım ve 2. olalım..bu da iyidir bizim için ve türk futbolu için..bursa direk şampiiyonlar ligine gider ertuğrul orda puan alır.
ama bursa 2.olursa sivas gibi 5 yer elemede kalır...ama fener elemeyi geçer..bölece 2 takımla ligde oluruz..varsın bursa barcelonadan 10 yesin kimse bişi demez..hatta olaki berabere kalırsa bi büyük takımla daha da iyi olur...
yıllar önce hatırlarım gençler mi ne hazırlık kampında arsenali 4-1 yenmişti..
neyse sayın bursalı şampiyon adayı abim tekrar geçmiş olsun....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Nisan 12, 2010, 16:30:31 »
bursa şampiyon olamaz, büyük ihtimal Fenerbahçe ipi göğüsler diye düşünüyorum.
Beşiktaş kendi enayiliğine yansın. İki haftadır fırsatları elinin tersiyle itiyor :)
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Nisan 12, 2010, 16:41:46 »

geçen buluşmada tamponun sağ ve solunda çizik olan yerlere mesutla baktık rutuş yapılır dedi,bende servise gitmedim ve rutuş yaptırıp pasta cila yaptımıştım, sana sürten adam varya; benim araç evin önünde park halindeyken gelip tamponun solundan banada sağlam sürtmüş, boya kalkmamış iz yapmış ama benimde tırnak kırık...  :P

abicim ben onu bir görürsem ..... seni de çağırırım :D
merhaba arkadaşlar, bi süredir aranıza katılamıyorum, malum şampiyonluk potasında olmanın dayanılmaz sarhoşluğu içindeyim  :wacko: bu arada araçlarına vurulup çarpılan tüm arkadaşlara geçmiş olsun diyorum tabi kendimede  :( geçen hafta aracıma komple boya koruma detaylı iç dış temizlik yani full bakım yaptırdım, cuma gecesi 11,00 de evin yakınında biyere bıraktım. bıraktığım sokak, benim arabanın yanından tır gözünü kapatıp geçebilecek kadar genişlikteydi ama şerrefsiz adinin biri gözüm gibi baktığım arabanın ön tamponun sağ köşesine olduğu gibi sürtüp boyasını çıkartmış ve bayağı bi çizmiş. Allah'dan tamponun dışında biyerlere zarar vermemiş neyse artık kaskonun mini hasar onarımından yaptırtıcaz ama ettiğim küfürün haddi hesabı yoktur heralde insansa bayağı kulağı çınlamıştır heralde gerçi pekde insan olduğunu sanmıyorum öyle olsa en azından bi not bırakırdı neyse yapacak bişey yok artık Allah'a havale ediyorum...

Talip sana da geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun Oktay :(
:angry:

çok sağol Erhan