0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende habire ön tarafın sürtme sesinden anlıyorum kaldırıma geldiğimi:=)))
Geçmiş olsun Oktay
Geçmiş olsun Ümit
))))))))))evren beyin lafına güldüm ama oktay bey çok geçmiş olsun çok üzüldüm....
geçen buluşmada tamponun sağ ve solunda çizik olan yerlere mesutla baktık rutuş yapılır dedi,bende servise gitmedim ve rutuş yaptırıp pasta cila yaptımıştım, sana sürten adam varya; benim araç evin önünde park halindeyken gelip tamponun solundan banada sağlam sürtmüş, boya kalkmamış iz yapmış ama benimde tırnak kırık...
merhaba arkadaşlar, bi süredir aranıza katılamıyorum, malum şampiyonluk potasında olmanın dayanılmaz sarhoşluğu içindeyim bu arada araçlarına vurulup çarpılan tüm arkadaşlara geçmiş olsun diyorum tabi kendimede geçen hafta aracıma komple boya koruma detaylı iç dış temizlik yani full bakım yaptırdım, cuma gecesi 11,00 de evin yakınında biyere bıraktım. bıraktığım sokak, benim arabanın yanından tır gözünü kapatıp geçebilecek kadar genişlikteydi ama şerrefsiz adinin biri gözüm gibi baktığım arabanın ön tamponun sağ köşesine olduğu gibi sürtüp boyasını çıkartmış ve bayağı bi çizmiş. Allah'dan tamponun dışında biyerlere zarar vermemiş neyse artık kaskonun mini hasar onarımından yaptırtıcaz ama ettiğim küfürün haddi hesabı yoktur heralde insansa bayağı kulağı çınlamıştır heralde gerçi pekde insan olduğunu sanmıyorum öyle olsa en azından bi not bırakırdı neyse yapacak bişey yok artık Allah'a havale ediyorum...
Çok geçmiş olsun Oktay