0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aracınız kesinlikle 10 numara olmuş güzel günlerinizde kullanın sade ve çok şık Benim D4D corollamında 18 yürüyeceğine bir kanaat getirsem 18 leri hemen takacağım içim kaynıyor ama bir türlü gözüme kestiremiyorum Bol güneşli günlerde kullanın tekrar nazar değmesin
Ergin kardeşim tekrardan hayırlı olsun diyorum cok güzel olmuş aracın..18 jant konusunda ben çok olumsuzum bi arkadaşımın hondasından cıkma 18x8 225.40.18 lerini taktım aracıma inan çok kötüydü aracım bitti resmen direksiyon taş gibi oldu gidişi yüzde otuz kötüleşti hemen cıkardım. Şuan aracımda 17x7 205.50.17 enkei jant kumho lastikler kullanıyorum artı yay ne kadar memnun olduğumu anlatamam ne direksiyonda sertleşme ne gidişinde performansında düşüş nede yakıtta artış söz konusu değil. eksisi yok artısı varr seninde dediğin gibi spor yayla bu arac başka bir kimliğe bürünüyor yeni kasa corolla sahiplerine jant almasalar bile spor yay kesinlikle almalarını tavsiye ediyorum aracın sürüş zevki inanılmaz oldu diyebilirim. jantlarımın enkei oluşuda bi etken tabiki çok hafif ve kaliteli lastiklerim zayıf kaldı malum maddiyat girdi devreye . Resim yüklemeyi bi türlü beceremedim pc konusunda zayıfım bilgili birini bulduğumda yüklüycem inşallah...Kazasız belasız iyi günlerde kullan...
cok guzel duruyor masallah canlısı daha guzel
araba çok şahane allah nazarlardan korusun.Ama cam direkleri orjinal siyah kalsaymıi daha iyi olurmuş beyaza kaplatmak sırıtmış..
Benim yaylarım eibach pro kit daha önceden taktıran bi arkadaşımın aracını kullandıktan sonra hemen ertesi gün aldım çok memnunun. Aracının görüntü çok güzel maaşallah canlı olarak görmek isterdim. Senin arkalardaki 18x9 luk kaslı ve güçlü görüntünü ben arkalara 1.5 cm genişiliğinde flanş yaptırarak cözmeyi planlıyorum bakalım nasıl olucak birde polyesterden M tarzı spoyler yaptırıyorum farklı bişey olucak bmw e92 kasa m3 ten aldık kalıbını herşey toyota için..
Taylancım zaten orjinal bu yahu bn bişeyini kaplatmadım valla =)
sade ve şık güzel günlerde kulanmanı diliyorum kazasız belasız... ( arkadaşlar resim ekleme konusunda yardımlarınızı bekliyorum lütfen )[/quot