0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selam arkadaşlar yeni üye oldum henüz tanışma olayına girmeden bu başlığı gördüm .. bendede efsane kasanın touring wagonu (99) var . ondan öncede 94 model 1.3 ekotec vardı bu boşluk benimde hep dikkatimi çekmişti .. bildiğiniz gbi o boşluk kasetliktir. eskiden kasetler vardı boşlukta . şimdi büyüdük faturaları koymaya başladık.. bu modellerde çok fazla cep olmadığından hep faturalarımı ıvırzıvırlarımı koyuyorum ..
E hadi kim yapıcak oraya gri veya siyah renkten panjurlu kapak mekanizması kibar bişi olmalı ama.
Bu resimdeki 98 model Corolla'nin o boslugu kapakli gorunuyor...
Kapaklıda çok acayip durmuş abi, sanki evdeki çekmecelere benziyor
Araç yurtdışından galiba abi. Hava yastığı var otomatik cam yok
budur işte budur!!!tam olarak çizdiğimin aynısı şimdi bunu imalata dökmek kaldı...sanırım talep olacak seri imalata mı geçsek nedersiniz?emre kardeşim,sorma ben yıllardır takığım o boşluğa...şimdi sana da kurt düştü
Benim 1999 model corollada o çekmece mevcut. altındaki küçük bölüm de basınca öne çıkıyor ve bardaklık oluyor. Benim araçtaki kapak mekanizması kırık olduğundandaha önceki sahibi servisten yenisini aldırmış. Yenisini taktırmaya fırsatım olmadı.İsterseniz takılmamış halinin resmini çekip eklerim. Teyp kafası,ruhsat.gözlük kılıfı gibi birçok eşyayı içine koyuyoruz. Gerçekten çok kullanışlı bir göz.