0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu son fotodaki stoplardan Türkiye'de bulma imkanımız var mı acaba?
Bizim burda satıyolar o stopları.35 TL / Üst beyaz Alt kırmızı
-orjinal lastik ebatlarına göre en ideal değişim 195/45/16 olur orjinal lastikle arasındaki yuvarlanma farkı (% -0.2 çok az bi fark var)
Kanka senin makine'de temizken baya alımlı duruyormuş yahu Sahi sen orta reflektörü sökmüşmüydün?
türkay 16 da karar kıldık sıfır düşünüodum ama hem maddi ufak tefek sıkıntılar hemde senin yorumun üzerine (boyar boyar gezersin ) 2. el alcam heralde inşllah mayıs sonu alırım. senin arabanda çok güzelmiş güle güle bin kardeşim kazasız belasız seyirler.. yorumların için teşekkrler
ben de kaç inç alayım, ne yapayım diye düşünürken 16" janta karar verdim..sonra astra jantlarının bu araca çok pis yakıştığını gördüm sıfır mı ikinci el mi derken ben zaten sıkılırım, sıkça renk değiştiririm diye düşünüp 2. el aldım..çok da iyi yaptım, her yıl renk değiştiriyorum (daha ikinci yılı ) seneye de mat siyah yapcam, biraz da öyle bincem..araba sürekli bambaşka bir şey oluyor..çünkü aracı gösteren şey tamamen jant
Türkay kardeşim mat siyah taktırdı. Benim gözüm pek ısınmadı gece araba havada gidiyormuş gibi duruyor. Bende seneye sıkılırsam janta kıyabilirsem belki beyaza boyatcam. Bizim taktırdığımız jantın ofseti ET35 185.55.15 lastik var, sanki sürtücekmiş gibi geliyor bana. Sen nasıl çözdün sürtme olayını.
arkadaşlar 16 şık durur ama 16'da büyük değilmi?bence ae101'de 15'i jantı geçmemek lazım.gerçi jant ebatı ne kadar büyük olursa araç o kadar güzel gözüküyor ama araç rampalarda kesilir,zorlanır...