Gönderen Konu: Gitti Corollacığım :( Geldi Coronacığım :)  (Okunma sayısı 3443 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: Gitti Corollacığım :( Geldi Coronacığım :)
« Yanıtla #20 : Nisan 08, 2010, 13:53:33 »
yeni araba da sevilir ümit ya..ona da emek harcadıkça seversin zamanla ;) ben ayrılamadım diye böyle oldu..yoksa ayrılmayı başarsam yeni arabayı da sevmeyi başarırım ben :)
Yok abi vazgeçtik az önce. Tek gecelik aşktı yani....
ana :D hadi geçmiş olsun ya..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Nisan 08, 2010, 13:53:33 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Nisan 08, 2010, 13:57:50 »
Sen imkansız aşklar için yaratılmışsın Ümit :D
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Nisan 08, 2010, 14:31:57 »
Boşver ben sevindim bile 2.0 Türkiye için çok uygun değil. Yakt vergi vs. Corolla iyidirrrr... ;) Hakkınızdan hayırlısı olsun yani.
İnsanın en büyük hatası sevmek değil, Sevmeye layık olmayan birinden sevilmeyi beklemektir !
[paul auster]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Nisan 08, 2010, 14:42:24 »
Saoğlasınız Eyüp abi. İlginiz için ayrıca teşekkür ederim. Ya nasıl anlatayım, evin emektarı vardır hani saçını süpürge eder ama yine kadınlık yapar size, sizin gözünüz dışarıda olur, sarışınlara esmerlere bakarsınız ya, o misal işte. Aynı duyguları paylaşıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #24 : Nisan 08, 2010, 14:42:37 »
Boşver ben sevindim bile 2.0 Türkiye için çok uygun değil. Yakt vergi vs. Corolla iyidirrrr... ;) Hakkınızdan hayırlısı olsun yani.
allaaah ahmet abi okumasın :) :) adam hayatını carina/corona hatta avensislerin ne kadar mantıklı olduğunu anlatmaya adadı :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Nisan 08, 2010, 14:45:12 »
allaaah ahmet abi okumasın :) :) adam hayatını carina/corona hatta avensislerin ne kadar mantıklı olduğunu anlatmaya adadı :D
:)) Allah'ta seni güldürsün kardeşim. Kötü niyetim yoktu beya onlar güzel arabalar tabiki :P
İnsanın en büyük hatası sevmek değil, Sevmeye layık olmayan birinden sevilmeyi beklemektir !
[paul auster]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #26 : Nisan 08, 2010, 14:49:08 »
aslında yorumları benim gözümü açtı hakkaten..yaşı büyük 2.0 araçlar çok mantıklı..hele kasko değeri falan yapıp da bir alt dilimden vergilendirilirse aman aman..yakıt olarak coronalar ve carinalar yaklaşık olarak corolla kadar yakıyor..tabi düzgün gidilirse..güç isteyip gaza dokununca da corolladan daha fazlasını vadediyorlar..az yakıp çok kaçan araçlar daha ne :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Shiro (beyaz) ve ben
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Nisan 08, 2010, 15:02:00 »
Yok canım, ne var ki.. iyi kötü kişiden kişiye değişir. :) Mantığın şunu mu yoksa bunu mu dediğinin bu noktada bi önemi kalmadı zaten.. Ümit'in ifadelerine göre, işin içinde aşk, bağlılık ve sadakat var.:) Eşya da olsa insan bağlanıyor. Canlı gibiler sanki..
En güzel araba seni en çok mutlu eden arabadır.
Yoksa birkaç şirin aksesuar için, ya da uymak için sürüye,...  Binmeli mi konserve kutusuna araba diye,
Veremem üç kuruş daha diyerek yedek parçaya,...  Boyun mu eğmeli her nissan ya da honda'ya..
İstemem eksik olsun..!  
    Corona de Bergerac

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Nisan 08, 2010, 15:55:08 »
Herkese iyi günler.
Bileniniz vardır, son zamanlarda D segmentine iyice kafayı takmış durumdaydım :) Sahibinden.com'da ilanları gezereken bizim Uğur GÜRBÜZ Abinin arabasını gördüm. 1 ay evvel iyi bir paraya almıştı arabasını yalnış olmasın 10.500 TL olması lazım. Aradım abi dedim sen arabayı bana ver, benim corollayı biner satarsın dedim. Akşam görüştük, ben arabamın eksiklerini kusurlarını söyledim, oda aynı şekilde...
Fark almadan-vermeden anlaştık. Bu sabah benim arabayı servise göstericek motorunu falan. Bende onunkini göstereceğim akşam üstü. Çok ciddi sorunlar çıkmazza tamamdır bu iş. Linkini vereyim,

http://www.sahibinden.com/corona_apex_full_modelidir_-74WQQaXQQ23759757WQQpXQQdisplayitem

Araç resimlerde göründüğü gibi kesinlikle değil. Çok diri ve orjinal. Sağ çamurluğu sadece işlem görmüş. Birde keyfe keder komple boyası var. Sunroofu yeni yapılmış, çalışmayan hiçbir aksamı yok. Masrafsız vede apex modeli. Benim içime sindi açıkçası hoşumada gitti.
Kendi arabamında linkini vereyim,

Tebriklerinizi / Yorumlarınızı bekliyorum...

http://www.facebook.com/album.php?aid=1941&id=100000889451079&l=c162c2ebed ( burada daha detay var. )
http://www.toyotaclubtr.com/fotograflar-videolar/umit'in-corollacigi/

bir yanlış anlaşılma olmasın abimin coronosu yok.bi kere adam bursada üni.siz heralde isim benzerliğinden şaşırdınız.bende deim uğur gürbüz felan ne oluyor.abim corona aldı benim mi haberim yok.hadi aldı satıyordamı haberim yok :D :D :D :D
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #29 : Nisan 08, 2010, 16:29:10 »
satıcı çakmamı çıktı ? anladığım kadarı ile atakan gürbüz uğur gürbüzün kardeşi .ama karışıklık var diyor, ümit kardeş arabanın uğur gürbüz tarafından 1 ay kadar önce 10.500 alndığını biliyor.atakan abisi uğurun coronası olduğunu bilmiyor vs.vs brezilya dizisi gibi oldu.yada ikitanemi uğur gürbüz var sitede ? ümit yinede hakkında hayırlısı olmuştur İnşallah
1998 Corolla XEİ
Zaman Su Misali

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Nisan 08, 2010, 16:37:27 »
 :D :D şimdi durum şu benim abimin coronosu yok ve abim Bursa'da.ümit abinin konuştuğu uğur gürbüz başka bir uğur gürbüz :D
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #31 : Nisan 08, 2010, 17:02:45 »
şimdide kendimi brezilyalı gibi hissetim
1998 Corolla XEİ
Zaman Su Misali

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Nisan 08, 2010, 17:16:41 »
Ümit'in ifadelerine göre, işin içinde aşk, bağlılık ve sadakat var.:) Eşya da olsa insan bağlanıyor. Canlı gibiler sanki..
En güzel araba seni en çok mutlu eden arabadır.

+1 abi haklısın ama şimdi bende çok ciddi bir karmaşa oldu yahu corona ile mutlu bir gece geçirken corollamı özlüyordum aklımın bir köşesinden çıkmıyordu, corollayı geri aldık, şimdide corona aklımdan çıkmıyor. Noluyor bana ???

Uğur gürbüz ağabeyimin linkini vereyim,
http://www.toyotaclubtr.com/lastik/honda-vtec-janti-onerilerinizi-bekliyorum/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Nisan 08, 2010, 17:22:48 »
Var ya GLİ Special'in olacak bi tane ömürlük bineceksin. Zaman geçtikçe insan biraz donanım arıyor haliyle.
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Nisan 08, 2010, 17:27:03 »
Hayirlisi olsun Umit. Corolla icin 10,500 Lira ucuz gibiydi zaten.
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Nisan 08, 2010, 18:01:56 »
ALLAH razı olsun Ahmet abim sağolasın..
Evet abi ben o aracın 10.500 TL değerinde olmasını değil apex modeli olmasını sevdim. Gerçeği 12,750 TL etiketi var baktığım zamanda 12500'e gidebilecek bir araç. Yani 93 mod. ama çok temiz ve diri. Yıpranmamış ezilmemiş bir araçtı ama vazgeçemedik işte ikimizde. Kısmet bakalım n'olacak...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Nisan 08, 2010, 19:35:50 »
iş iyice karıştı :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #37 : Nisan 08, 2010, 23:58:38 »
ümit zamana bırak kardeşim,belki yeni bi corona çıkar karşına  :)
96 GLİ a/c

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Betonn
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #38 : Nisan 09, 2010, 00:06:45 »
hayırlısı olsun.
ama o corona da ne sunroof varmış öyle be yav.uhdem var sunrooftan..
sabır suskunluk değil..işitilmeyen bir feryattır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Nisan 09, 2010, 00:11:12 »
abi iyi güzelde fazla bağlanmamak gerek.bazen satılması gerekiyorsa satılmalı.dışarısı toyota dolu