Gönderen Konu: Polis Haftası  (Okunma sayısı 3680 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: 0+
Ynt: Polis Haftası
« Yanıtla #20 : Nisan 07, 2010, 22:03:36 »
Bencede kutlu olsun 10 Nisan

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Nisan 07, 2010, 22:03:36 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #21 : Nisan 07, 2010, 22:04:49 »
Her daim kutlu olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Nisan 07, 2010, 22:19:35 »
  Bir zinciri tek bir halka ile değerlendirmemek lazım bence.
 Hangi iş, rol, statü olursa olsun, kişiler sorumluluklarını kendinden bilmediler mi, o iş hakkı ile yerine getirilemez.
 Keşke toplumumuzda insanlar birbirlerini daha iyi anlayabilselerdi. Keşke herkes, en küçüküğünden, en büyüğüne, işini aynı ciddiyet ve sorumluluk duygusu içinde yapabilse idi. Keşke herkes bu uğurda bir damla olabilse idi, işte o zaman herkes daha mutlu olurdu. Bu okyanusdaki gemi hepimizin, filika ile kendimizi kurtarmaya çalışmak, birşey yaptığını zannetmektir. Filika ile kurtulma sevdasında olanlar da gemiyi batırdıklarının farkında değillerdir. Bunu düzeltmek hepimizin görevi, borcudur. Bu uğurda birşeyler yaparsak yarınlar, sadece bizim için değil, hepimiz için çok güzel olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Nisan 07, 2010, 22:54:59 »
   Tüm Emniyet Mensuplarımızın Polis Haftası kutlu olsun.
98 Corolla 1.6 GLI Special

Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir.
''Mme Jeanne Roland''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Betonn
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #24 : Nisan 07, 2010, 23:08:58 »
Bizimde var dayılarımız ama devreye sokmuyoruz.
Ama benim itirazım şunadır ki, beni durdurduktan sonra sis farları yanık, son sesle gelen Audi Q7'yi görmemezlikten gelip, ondan sonra gelen şirket aracını durdurup, kemerini tak, sislerini söndür diyerek görmesi.Şirket aracını gönderme sebeplerini de biliyorum, çünkü öğle yemeklerini o fabrikada yiyiyorlar.
Yani maksat ceza yazmaksa herkese yazılmalı.Adaletsizlik yapılmamalı.Gücünün yettiğine yazıp, gücünün yetmediğini görmemezlikten gelmek olmamalı.

anlatmakla bitmez bunlar...daha dün akşam gece vakti duvarın kenarına işini gören bir vatandaşı yakalayıp cezamı yazayım hepimize sigaramı alıyosun diyerek 3 paket en pahalı sigarayı aldıran da memur.da çürükler okadar fazlalaştıki temizler görünmez oldu...
işini yapan üzerindeki üniformayı kendi şahsi çıkarlarına göre kullanmayıp,egolarını o üniforma ile tatmin etmeyen bütün memurların haftası kutlu olsun.
sabır suskunluk değil..işitilmeyen bir feryattır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Nisan 08, 2010, 07:16:27 »
Tüm emniyet mensuplarının polis haftasını kutlarım.

ben kendim polisken son 6 ayda 180 lira ceza ödedim şikayet etmiyorum. Ama kime ceza yazmaya kalksak maşallah 100 tane dayısı çıkıyor.

Bir arkadaş çürük elma en çok çıkıyor filan demiş, biz çürükleri öyle gizleme alışkanlığından vazgeçebilmeyi başardığımızdan olsa gerek. Yasadışı bir şeyin içinde bir polis varsa o işin içinde en azından 50 kişi daha vardır, bu 50 kişiyi kimse mesleğine göre değerlendirmiyor... O sebeplede olabilir.

:alkis:
Denizlerin deryaların benki taşkın delisi
Ehli gönül muhabbetin benki şaşkın delisi
Benki kelamın yolcusu benki aşkın delisi
Beni benden alan almış kula mihnet eylemem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Nisan 08, 2010, 11:25:23 »
emniyet mensubu olmak benim için hep kutsal bir meslek olmuştur...bilemiyorum ya babanın polis olması yada başka 1 şey yüzünden... emniyet mensubu olmak benim  içimde hep bir uhde olarak kalmıştır,kalmayada devam ediyor, o zamanlar şansım yaver gitmediğinden polis akedemisinin direğinden dönmüştüm, hayırlısı bu dedik ve kısmetimizin peşinden gittik...
başvuru evraklarımı hala saklarım, arada bir mazi yaparak olabilseydim diye kendimi düşünüyorum... :) kardeşim de büyük heveslerle polis koleji maduru olmuştu ama herşeyin hayırlısı... hayat içerisinde yaprak misali oradan buraya yol alıyoruz işte :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Nisan 08, 2010, 18:10:16 »
Valla kimse kusura bakmasında ben kutluyamıyacağım onların haftalarını...
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Nisan 09, 2010, 09:37:20 »
Valla kimse kusura bakmasında ben kutluyamıyacağım onların haftalarını...

coşkun, hangisi seni üzdü ki böyle diyebildin :)  (olsun herkes işkembe sevmez:) )