Çok şık olmuş ellerinize sağlık, iç mekandada kendini gösterir...Ömürlü olması dileğiyle
abi gayet güzel olmuş..maşallah..
düşünebilirim

farklı tonları da var diye biliyorum bu folyoların..
abi gayet güzel olmuş..maşallah..
düşünebilirim 
farklı tonları da var diye biliyorum bu folyoların..
Evet sarıya dönük altınımsı olanını da görmüştüm
ben her rengini gördüm bunun Aydın abi , sarı pempbe kırmızı mavi yeşil mor
Mesut bey, ampüllerden haber çıkmayınca aldım ben kendi başıma (gerçi daha çok usta sormadan taktı ama neyse=) karbon uygulamasını yaparsanız başınıza ekşirim

Aydın abi uzak o yüzden muaf

Beyleyip göreceğiz artık.
Aydın abi sana da yorum bile yapmak istemiyorum artık, şaşırtmıyorsun beni

Nazar boncuğu duası falan var mı Red kit'in ? Lazım
silver da güzel duruyor..özellikle iç mekanda kullanılabilir..hatta siyahla kombinasyonlar da yapılabilir..
tecrübe edinin de gelince yaparız bişiler..
dün de oliser.com.tr den toner siparişi verirken dynamat izo. malz. siparişi de verdim, bugün gelmiş.. dönüşe hazırlık yapmak lazım
Mesut ben buna bittim benim arabanın ön dağil arkaya kadar üstü kaplasak süper farklı olur dimi 
5.99 iyi fiyat ama kaç m2 si?
24'' x 12'' diyor ama adamla özelden konuşup istediğin kadar uzun alabilirsin ayrı bi fiyat söyler ozaman
1'' (inç) yaklaşık 2,54 cm 24'' (60cm) X 12'' (30cm)
güzel olmuş abi güle güle kullan , jantlarla birlikte iyi uyum sağlamış
desen olarak bu desende dusunulebilir sanırım ? ama genede guzel bir calısma olmus...
Aydın abi janttaki kırmızı çizgilere ne oldu? Kaplama çok iyi olmuş bütünlük sağlamış,çok zevklisin valla tebrikler
Aydın abi janttaki kırmızı çizgilere ne oldu? Kaplama çok iyi olmuş bütünlük sağlamış,çok zevklisin valla tebrikler 
sıkıldım herkez aynısını yapınca söktüm