Gönderen Konu: Akü tavsiyesi  (Okunma sayısı 12781 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Ynt: Akü tavsiyesi
« Yanıtla #20 : Aralık 27, 2013, 23:53:34 »
Bende Mutlu ya da Varta tavsiye ederim.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Aralık 27, 2013, 23:53:34 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 66 kere teşekkür etti
  • 254 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Aralık 27, 2013, 23:57:44 »
Toyota araçların şarj sistemi benim düşünceme göre yetersiz nasıl yetersiz kısa mesafe kullanımda aküyü şarj edemiyor bunu VW araç ile kyaslıyarak yazıyorum bundan dolayı akü ömürüde azalıyor.Zaten forumda araştırma yaparsanız alternatör arızası ile ilgili bir çok konu bulursunuz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Aralık 28, 2013, 00:01:30 »
Toyota araçların şarj sistemi benim düşünceme göre yetersiz nasıl yetersiz kısa mesafe kullanımda aküyü şarj edemiyor bunu VW araç ile kyaslıyarak yazıyorum bundan dolayı akü ömürüde azalıyor.Zaten forumda araştırma yaparsanız alternatör arızası ile ilgili bir çok konu bulursunuz.

Ses sistemi ve anfi her araçta akü ömrünü azaltıyor. Kayınbiraderimin  polosunda tesisat var, akü 2 yılda gitti.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Aralık 28, 2013, 14:54:32 »
Babamın aracı Ford Connect 2007 ve fabrikasyon VARTA aküsü ve hala marş basıyor yaza çıkartırsa 7 yıl kullanılmış olacak Varta kendini dünyaya ispatlamış bir markadır yanlış anlaşılmasın .Ben Türkiyede üretilmiş hiçbirşeyi artık almam lastik aldım dandik çıktı akü aldım yolda kaldım abi yerli malı alıp rezil olacağıma gavur malı alıp başımı ağrıtmam daha iyi.

VARTA - DELPHİ - BOSH  bu markaları tavsiye ederim
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1998 TOYOTA RAV4 2.0
    • atilla abinin araba ve toyota dostları
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 247500
  • Model Yılı: '98
  • 580 kere teşekkür etti
  • 958 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Aralık 28, 2013, 15:06:37 »
Babamın aracı Ford Connect 2007 ve fabrikasyon VARTA aküsü ve hala marş basıyor yaza çıkartırsa 7 yıl kullanılmış olacak Varta kendini dünyaya ispatlamış bir markadır yanlış anlaşılmasın .Ben Türkiyede üretilmiş hiçbirşeyi artık almam lastik aldım dandik çıktı akü aldım yolda kaldım abi yerli malı alıp rezil olacağıma gavur malı alıp başımı ağrıtmam daha iyi.

VARTA - DELPHİ - BOSH  bu markaları tavsiye ederim   
Yücel çok yanlış düşünüyorsun. benim rav4 de delco akü vardı 2 senede bitti. bmw2002 imde mutlu var 8 sene oldu maşallah tık yok. ben mutlu olarak bir aküyü 3 sene kullandım , diğer bütün mutlularım en az 5 sene gitti. hangi yerli lastiğin dandik çıktı merak ettim.
1998 TOYOTA RAV4 2.0 manuel ,http://www.toyotadostlari.com/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Aralık 28, 2013, 15:39:34 »
Atilla amca babamın ve kendi aracıma petlas aldım ikimizde hiç memnun değiliz tam bir fiyasko araba ne balans tutuyor nede 100 km sütündeki hızlarda fren hakimiyeti var bizim arbalar sonrunlu derdim ama şirketin araçlarında da yazlığını kullandık yarabbi bir lastik bu kadar rezil bir şey olur .Akü olayına gelince bana denk gelmiş olabilir mutlu aldım 2 senesi beni yolda bıraktı dedilerki mutlu bozuldu yiğit alın dediler oda ilk altı ayda şarj et göstergesi yandı benim için akü olayı orada bitti şimdiki aracımda delphi fredom var sorun yok
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Aralık 28, 2013, 17:03:29 »
Bugün Ankarada her yerde Nano Gold aradım, bulamadım. Şimdi İnci'ye email atıyorum :D
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1998 TOYOTA RAV4 2.0
    • atilla abinin araba ve toyota dostları
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 247500
  • Model Yılı: '98
  • 580 kere teşekkür etti
  • 958 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Aralık 28, 2013, 17:51:27 »
Atilla amca babamın ve kendi aracıma petlas aldım ikimizde hiç memnun değiliz tam bir fiyasko araba ne balans tutuyor nede 100 km sütündeki hızlarda fren hakimiyeti var bizim arbalar sonrunlu derdim ama şirketin araçlarında da yazlığını kullandık yarabbi bir lastik bu kadar rezil bir şey olur .Akü olayına gelince bana denk gelmiş olabilir mutlu aldım 2 senesi beni yolda bıraktı dedilerki mutlu bozuldu yiğit alın dediler oda ilk altı ayda şarj et göstergesi yandı benim için akü olayı orada bitti şimdiki aracımda delphi fredom var sorun yok
ben hiç petlas kullanmadım, lassa kullandım harikaydı. 70 li yıllarda UNİROYAL FİSK yerli lastik almıştım görünüşü çok güzeldi bir yıllık 131 ime taktım araba nasıl kafa sallıyordu anlatamam, lastikleri iade ettim yerine Dunlop verdilerdi . meğerse o zamanlar radial lastikler yeni çıktığından TR de henüz kalıpları oturtamamışlar, zaten sanıyorum UNÜ ROYAL imalatı TR de bıraktı.
1998 TOYOTA RAV4 2.0 manuel ,http://www.toyotadostlari.com/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 103000
  • Model Yılı: '12
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Aralık 29, 2013, 00:20:53 »
1986 senesinde üniroyal adapazarı fabrikasını goodyear satın aldı.şu anda o fabrikada goodyear adı altında binek lastik imalatı yapılıyor.goodyear izmit fabrikasındada çelik kamyon ve bayas traktör imalatı devam ediyor
Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yurtda Sulh! Cihanda Sulh!
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 21000
  • Model Yılı: '13
  • 51 kere teşekkür etti
  • 114 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Aralık 29, 2013, 01:11:26 »

Yücel, 2011 yılı kasım ayında aracıma petlas lastik aldım. 72500km şu an 99300 km deyim. herhangi bir balans sorunu  yaşamadım. frenlemedede pek sorun yaşadığımı söyleyemem. daha önceden bridgestone turanza kullanmış biri olarak eşdeğer lastik diyebilirim. tek eksisi fazla ses yapıyor. 10k. bir ön arka mutlaka yaptırırım. Akü konusu ise bence kullanım şekli ile orantılı her gun kısa mesafe gidenlerin akuleri daha çabuk bitebilir. mutlu akü daha öncede kullandım aracımda mutlu var ve memnunum.