0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Toyota araçların şarj sistemi benim düşünceme göre yetersiz nasıl yetersiz kısa mesafe kullanımda aküyü şarj edemiyor bunu VW araç ile kyaslıyarak yazıyorum bundan dolayı akü ömürüde azalıyor.Zaten forumda araştırma yaparsanız alternatör arızası ile ilgili bir çok konu bulursunuz.
Babamın aracı Ford Connect 2007 ve fabrikasyon VARTA aküsü ve hala marş basıyor yaza çıkartırsa 7 yıl kullanılmış olacak Varta kendini dünyaya ispatlamış bir markadır yanlış anlaşılmasın .Ben Türkiyede üretilmiş hiçbirşeyi artık almam lastik aldım dandik çıktı akü aldım yolda kaldım abi yerli malı alıp rezil olacağıma gavur malı alıp başımı ağrıtmam daha iyi.VARTA - DELPHİ - BOSH bu markaları tavsiye ederim
Atilla amca babamın ve kendi aracıma petlas aldım ikimizde hiç memnun değiliz tam bir fiyasko araba ne balans tutuyor nede 100 km sütündeki hızlarda fren hakimiyeti var bizim arbalar sonrunlu derdim ama şirketin araçlarında da yazlığını kullandık yarabbi bir lastik bu kadar rezil bir şey olur .Akü olayına gelince bana denk gelmiş olabilir mutlu aldım 2 senesi beni yolda bıraktı dedilerki mutlu bozuldu yiğit alın dediler oda ilk altı ayda şarj et göstergesi yandı benim için akü olayı orada bitti şimdiki aracımda delphi fredom var sorun yok