Gönderen Konu: Ceza  (Okunma sayısı 1979 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '02
Ynt: Ceza
« Yanıtla #20 : Mart 31, 2010, 23:19:20 »
Ya aslında ben dün yalnız olsam bir şekilde polisleri ikna bile edebilirdim ama, arkadaşlarla beraber yemekten dönüyorduk.4 tane genç bir arabanın içinde olunca, polis ister istemez huylandı tabi.Sokak aralarında son ses müzikle sağa sola hava atan tiplerden zannetti bizi.Ben gıkımı çıkarmadım yaz abi dedim.Ama polis ordaki insiyatifini kötü yönde kullanıp, istesem arabanı bağlarım, çözerim, keserim, atarım, tutarım moduna girince bizde mecbur biraz dil döktük tabi.
SIU Corolla T-Sport

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mart 31, 2010, 23:19:20 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #21 : Mart 31, 2010, 23:22:02 »
Ya aslında ben dün yalnız olsam bir şekilde polisleri ikna bile edebilirdim ama, arkadaşlarla beraber yemekten dönüyorduk.4 tane genç bir arabanın içinde olunca, polis ister istemez huylandı tabi.Sokak aralarında son ses müzikle sağa sola hava atan tiplerden zannetti bizi.Ben gıkımı çıkarmadım yaz abi dedim.Ama polis ordaki insiyatifini kötü yönde kullanıp, istesem arabanı bağlarım, çözerim, keserim, atarım, tutarım moduna girince bizde mecbur biraz dil döktük tabi.
o arabadaki kişi sayısına bakmıyo kardeş , beni 2 kere çevirdi , ikisinde de tektim , aynı muhabbetlere benle de girdi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Mart 31, 2010, 23:56:57 »
..yazıklar olsun!..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Nisan 01, 2010, 00:14:13 »

bipbip
Opel Astra GTC