0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arabada tekleme vardı, biraz da çekiş zayıftı, gaz ayarı yaptırmaya gittim, gazcı ateşlemede problem olduğunu söyledi, sadık ustaya gittik sadık usta 5 metreden bakınca problemin kablodan olduğunu söyledi. sipariş ettik, geçen cumartesi taktırmaya gittim, kablolar çıkarıldı önce, ama buji lokması bir türlü bujileri ağızlamadı. seyyar lambayla bujilere baktık, kablo konnektörleri içerde kalmış, neyse kargaburunla konnektörler geldi, sonra bujiler, benim kabloların 3 tanesi 2 şer parça halinde çıktı, sadece biri sağlamdı. neyse bujilerim ve kablolarım değişti, ön diskler tornaya gitti, ön balatalar yenilendi. arabanın sesi de değişti, rampa performansı da. ellerine sağlık sadık usta...
sorunun çözüldüğüne sevindim.Ama diskleri tornada sildirmek hiç sağlıklı değil.Hangi ustaya sorduysam(servis dahil) sağlıklı olmadığını söyledi.İlla bişey olacak diye kanun yok ama sağlıklı değil bilgilerinize
Hangi ustaya sorduysam(servis dahil) sağlıklı olmadığını söyledi.İlla bişey olacak diye kanun yok ama sağlıklı değil bilgilerinize
saygı bizden erhanım, ben de senden aldığım gazla dün arabanın gösterge panelini söktüm, beyaz led taktım, gayet güzel oldu...
Arkadaşlar bujiler yenilendiğinde gerçekten arabanın sesi değişir mi? bizim corolla sol sedan aracımızın km si daha 35 binde , 40bin bakımında değiştirecektik , ama uzun yolda eskiden 5.8-6 litre gösterirken bilgisayarı şimdilerde 6.5-6.7 gibi değerler göstermesinden dolayı ve rölantide tır tır tır tır diye normalden biraz fazla sesli çalışmasından ötürü bujilerden şüpheleniyorum.değiştirmeyi düşünüyorum km si gelmeden.