0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bence o bir Jedi şövalyesine çarpmış..Legacy nin yakıtı haricinde 4x4 şanzımanı da masraf çıkarıyor. Bide onların çoğu sanırım karbüratörlü.. Yoksa o kasanın ben de hayranıyım (seninle zevklerimiz nedense çok tutuyor..)Türkay gel seni de Corona'cı yapalım. Sorun konusunda söz veremem ama eğlenceli bir değişiklik olabilir senin için. Hem toyota bayrağını dalgalandırmaya devam edersin. Hem yakıt tüketimi konusunda derdin olmaz.
9.5 litre olduğundan emin misin. Daha azdır bence.. Corona-carina 7.7 litre yakıyor. Günümüzde kasalar tekrar ağırlaşıyor. LPG düşünmüyorsan iyice küçük arabalara yönelmen gerekecek bu da bir BMW hayranının bünyesine ne kadar uyar bilemem.
yok mu aslında ben dün bir an gaza geldim, yeter artık az yakan küçük bir şehir arabası istiyorum dedim (arada gelir bana böyle) o sınıfta clio tasarımı çok hoşuma gidiyor, yaristen falan daha güzel (şahsi görüşüm) beyaz bir tane en dolusundan alıp rs görünümlü yapma isteğim oldu birden..sonra tesadüfen ekşi sözlükte clio hakkında yazılmış tonla şikayet, tonla sorun, sıkıntı okudum..vazgeçtim..ae101 yerine koyulacak araba seçimi gerçekten çok ama çok zor..subaru legacy çok hoşuma gidiyor (benim ortam yok, bu sefer de büyük bir araba, 2.0, 4x4, benzine düşman) artık sıkıldım aslında, başka bir araba istiyorum, hatta macera istiyorum toyota dışında bir şey alıp sorun yaşamak istiyorum
Katılıyorum Alper bey İkinci kez bakmam gerekti
kaç iki elli defa baktım haberi okuduktan sonra anladım....
fransız araçlarını anlamak da zordur...
Bence orjinal Cin malı, süper olmuş