Gönderen Konu: Reno'dan peş peşe bombalar :)  (Okunma sayısı 3618 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: Reno'dan peş peşe bombalar :)
« Yanıtla #40 : Mart 21, 2010, 14:13:56 »
Bence o bir Jedi şövalyesine çarpmış..

Legacy nin yakıtı haricinde 4x4 şanzımanı da masraf çıkarıyor. Bide onların çoğu sanırım karbüratörlü..  Yoksa o kasanın ben de hayranıyım (seninle zevklerimiz nedense çok tutuyor..)

Türkay gel seni de Corona'cı yapalım. :) Sorun konusunda söz veremem ama :) eğlenceli bir değişiklik olabilir senin için. Hem toyota bayrağını dalgalandırmaya devam edersin. Hem yakıt tüketimi konusunda derdin olmaz.
corona ben de çok seviyorum ahmet abi, ciddi anlamda çok beğeniyorum ancak yenilenme derdindeyim :) avensis istiyordum bir ara, yakıt tüketimi de gayet makul aslında 2.0 olanların, 9.5 litre yakıyorlar ortalama..ancak benzin fiyatları o kadar uçuk ki 5 litre yakması gerekiyor aracın düzgün ve rahatça binebilmek için :(
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Mart 21, 2010, 14:13:56 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Shiro (beyaz) ve ben
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Mart 21, 2010, 14:24:29 »
9.5 litre olduğundan emin misin. Daha azdır bence.. Corona-carina 7.7 litre yakıyor. Günümüzde kasalar tekrar ağırlaşıyor. LPG düşünmüyorsan iyice küçük arabalara yönelmen gerekecek bu da bir BMW hayranının bünyesine ne kadar uyar bilemem.
Yoksa birkaç şirin aksesuar için, ya da uymak için sürüye,...  Binmeli mi konserve kutusuna araba diye,
Veremem üç kuruş daha diyerek yedek parçaya,...  Boyun mu eğmeli her nissan ya da honda'ya..
İstemem eksik olsun..!  
    Corona de Bergerac

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #42 : Mart 21, 2010, 14:40:44 »
9.5 litre olduğundan emin misin. Daha azdır bence.. Corona-carina 7.7 litre yakıyor. Günümüzde kasalar tekrar ağırlaşıyor. LPG düşünmüyorsan iyice küçük arabalara yönelmen gerekecek bu da bir BMW hayranının bünyesine ne kadar uyar bilemem.
hiç uymuyor abi hiiç :) aslındayemişim yeniliği bilmemneyi diyip, senin aklıma pis bir şekilde sokman nedeniyle gidip 5.25 çift vanoslu bir e34 alcam o olcak sonunda :)
9.5 da benim burdaki ustamın elde ettiği değer, karma kullanımda 9.5 elde ediyor, gayet de düzgün kullanır arabayı, sert kullanan bir başka usta var, o kullanmışsa 12.5, 13.5 civarında yakıyor..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #43 : Mart 21, 2010, 16:24:53 »
yok mu :)
aslında ben dün bir an gaza geldim, yeter artık az yakan küçük bir şehir arabası istiyorum dedim (arada gelir bana böyle) o sınıfta clio tasarımı çok hoşuma gidiyor, yaristen falan daha güzel (şahsi görüşüm) beyaz bir tane en dolusundan alıp rs görünümlü yapma isteğim oldu birden..sonra tesadüfen ekşi sözlükte clio hakkında yazılmış tonla şikayet, tonla sorun, sıkıntı okudum..vazgeçtim..ae101 yerine koyulacak araba seçimi gerçekten çok ama çok zor..subaru legacy çok hoşuma gidiyor (benim ortam yok, bu sefer de büyük bir araba, 2.0, 4x4, benzine düşman) artık sıkıldım aslında, başka bir araba istiyorum, hatta macera istiyorum toyota dışında bir şey alıp sorun yaşamak istiyorum :P

Yaa arada banada öyle birden geliyor.Allahtan kredi borcu saolsun yoksa 5.aya gelmeden takasa gidedi corollam.En son 2010 megane privilege ile şakayla karısık pazarlıga girdim.Şakayla karısık vazgeciyordum nerdeyse corollamdan allah korumus :s bu yaz sonu kredi borcunu bitirmeyı planlıyorum inşallah nefsime hakım olurum :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Mart 21, 2010, 19:13:10 »
  Türkay, Legacy leri bende çok beğeniyorum özellikle son kasalarda.

http://www.toyotaclubtr.com/otomobil-dunyasindan-haberler/subaru-boxer-disel/
 Bu da bence mantıklı bir seçim olmuş.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #45 : Mart 21, 2010, 21:33:17 »
son kasası fazlasıyla hoş bir araç..gerçekten çok güzel fakat boxer dizel versiyonunu alacak olsam iki değil yirmi iki kere düşünürdüm "bu parayı hakediyor mu" diye..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Mart 23, 2010, 10:22:06 »
Katılıyorum Alper bey :) İkinci kez bakmam gerekti :ıslık:

kaç iki elli defa baktım haberi okuduktan sonra anladım.... :D
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Mart 23, 2010, 14:13:01 »
kaç iki elli defa baktım haberi okuduktan sonra anladım.... :D

fransız araçlarını anlamak da zordur...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Mart 23, 2010, 15:29:58 »
fransız araçlarını anlamak da zordur...

yok o benim küntlüğüm..... :D
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #49 : Mart 23, 2010, 22:04:01 »

Geldim Hakan'ım. Ya bu oflaz lakabını ben netde oyun siteklerinde kullanırdım. Ama çift "f" ile. Kapalı laz :D Yalnız plaka 61 değil içim rahat. 58 her nereyse ordaki servisin adı ama oda ilginç yani. Oflazlar! Bence ondada 2 harf düşmüş. Of lu lazlar dı herhalde :D plaka 61 olmayınca oflular bizden değildir biliyosunuz onlar direk bağlı :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Mart 23, 2010, 22:08:55 »
   58 Sivas İsmail uşağumm...
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Mart 23, 2010, 23:32:21 »
Bence orjinal Cin malı, süper olmuş
çinde çakılsa bile kimse bu adı düşünemezdi heralde telif hakkından. süper olmuş.
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #52 : Mart 23, 2010, 23:39:06 »
:D
Yorumlarda da yazmış birisi. Yazı çok orijinal durmuyor. Sanayiden alıp takmış sanırım yan sanayi olarak :)
Bazen Hyundai H100'lerde de görüyorum. Arkasında kabak gibi HUNDAYI yazıyo :)

Bir de aklıma şey geldi. Megane'lerin büyük bir kısmının yazısı düşmüş oluyo. Genelde son harf düşüyor ve MEGAN yazıyor :D
Opel Astra GTC