0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Peugeot alda benim gibi yürümekte zorluk çek Türkay...
toyotadan iyidir, toyota tü kaka..çok kötü, takur tukur, berbat, öyle kötü böyle kötü..baksana airbagler açılmamış..hem bu toyotaların hepsinde vardır kesin bak ben geçen sene kaza yaptım hiç bir air bag falan açılmadı 98 xlide (ama lütfen xlide hava yastığı yok diye uyarın beni, bilmiyorum çünkü ben )
Aha delirtti sonunda Bilkent'in essayleri ödevleri:))))))))))))))))))))))))))))))))
umut abi 20 mart cumadan 27 mart cumaya kadar bir kere spora gitmek dışında bir etkinlik yapmadım, sınav, ödev, sunum, essay, zart zurt..haftasonu da kendimi 4 duvar arasına kapattım ooooh süperim, modaya uyup rektörlüğün önünde araba yakmak istiyorum
Senle bi park caddesi yapmak lazım kanaatindeyim....Alkol sınırı aşılırsa özenle taksiyle benim eve geliş 5 TeeeLeeeeee:)))))
lanet olsun çok kötü araba, binilmez asla..ne alaka yaa, keşke almasaydı aynısından, ne olcak şimdi..ya yine çarparsa ya açılmazsa..zaten son zamanlarda söylenenler yüzünden soğumak üzereydim, şimdi bu haberi gördüm bir anda buz gibi oldum toyotaya karşı, hemen peugeot alcam, renault alcam
Ya Umut abi seninkide hep lafta yani....Muhtarı bile tembihlemişsin.Senin adresi sorana "böyle bir adres yok" desin diye
ben çarşamba günü izmire gidiyorum abi, bahar tatili yapmışlar sağolsunlar, çocuklar gezsin tozsun demişler (bir dünya ödev verildi tabi ) bi gidip geleyim park caddesi de yaparım bağdat caddesi de..
türkay aslında sen daha iyi biliyosun ki; diğer bahsedilen araclarda bunun gibi sorunların dışında bi dünya problemler ortaya çıkıyor zaten... bu şekilde ve bundan daha kötü sonuçlar doğuran fabrika yapımı biçok hata ortaya çıkabiliyor...geçen yılın başlarında iş arkadaşımın babası xxx.xxx tl ye sıfır versedes:) almıştı ve bundan 2-3 ay önce trafikde seyir halindeyken tretuvara çarparak aracı durabilmişti, nedeni ise aracın sağından ilerdeki sapağa girmek isterken direksiyonun birden kilitlenmiş olması ve devamınad frene basana kadar tretuvara girmiş... aracın çok hasarı olmasada direksiyondan dolayı çekicisiz gidemedi... en son dava açacaklardı, sonuç ne oldu bilemiyorum...amaç marka kötülemek değil, bi dünya para veriyorsun, güvenilir araca biniyorsun, yinede sorun yaşayabilirsin... vercedes için istisnai durum olabilir ama daha süratli durumlarda istenmeyen sonuçda doğurabilir...
Arabadır,kul yapısıdır her türlü sorun çıkabilir.Mesela dün depoyu doldurdum ama yakıt göstergesi depoyu dolu göstermiyor.Perşembe günü gidip birde onu göstereceğim.Servisi aradım "program güncellemesi yapmamız gerekebilir" dediler...Bakalım ne çıkacak