0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Lupoları çok seviyorum , tatlı bir araç ama türkiyede pek bilinmiyor.
Aydın abi hiç aracnının giderkenki resmi varmı,çok merak edıyorumda jantlar nasıl duruyor diye,güzel olsa gerek ortada da kırmızı bir yuvarlak var.
nostaljik anlar yaşadın herhalde arkadaşım.......ilginç olmuş............
yaris amma büyük arabaymış ya resme bakıyorum bakıyorum dev gibi bir de orjinal yüksekliği olsa vah anam vay aydın abi far ayarından sorun çıkmadı herhalde, xenon da vardı değil mi? angel eye ile girdin muayeneye..bir de 40 yanak olmasının sakıncası neymiş
türkay abi konu dışı ama avatarına bayıldım this is rolla ^^
http://www.sahibinden.com/bayan_sahibinden_lupo_1_4-88WQQaXQQ23532524WQQpXQQdisplayitemaydın bey bu sizin lupo değil mi
abi app plakalarına birşey demediler mi ? birde aracın altına soktukları rampa benimkinden girer mi acaba ya , benimde ağustosta muayenesi var...
Hayır plakama ve xenonlarıma birşey demediler bence girmez seninki benimkinden daha düşük sanırım takma kafana geçersin
inşallah geçerim , abi birşey daha sorcam , filmlere birşey demiyorlar mı peki ? seninkiler kaç numaraydı?
benimkiler orta yani 2 sanırım 2 numero eski yarisimin ön cam dahil 2 numero idi geçen sene onda da sorun yaşamamıştım
Aydın bey stoplara da bakıyorlar mı muayenede,Yani bunlar sorun teşkil eder mi? Bkz.Gariban modifiyesi
GEBİZ DİYE BİR BELDEDE AYDIN ABİ BİLİRMİSİN??? BURALARI
ne demişler dağ dağa kavuşmaz araba arabaya kavuşur