xli kullanıcısısınız herhalde
senden de kaçmıyor türkayım. ama peşin hükümlü olmayalım belki de yıprandığı için değiştirmek istiyordur...
kardeş merhaba,benimde aynı sorunum oldu fakat krikoyla motorla filan değildi problemim,bendeki sorun kumanda butonunun olduğu parçaydı yenisini bulamadım istanbuldan baktırdım abi dediler şu an yok 2 güne hallederiz 150 tl dediler çıkmasına bende bir aracı soyup bana satacaklarını düşündüm (gülmeyin istanbulda sipariş üzerine araba soyuyorlar)almaktan vaz geçtim elektrikçiler tamiri mümkündeğil dediler daha sona indüksiyon makinaları üreten bir arkadaşım vardı mesleğim icabıyla tanıştığım durumu ona anlattım beraber söktük parçayı içi elektronik kartlarla dolu 1 saatlik çalışma sonucunda parça tamir oldu içime bir dertti benim ama şimdi rahatım yani demek istediğim butonada baktırmanda yarar var......selamlar.
senden de kaçmıyor türkayım. ama peşin hükümlü olmayalım belki de yıprandığı için değiştirmek istiyordur...
durumu bilirim ama murat abi

her xli kullanıcısının rüyalarını süsler o kapı kolları
durumu bilirim ama murat abi
her xli kullanıcısının rüyalarını süsler o kapı kolları 
birlikte yıldız sanayiye bi uğrayalım türkayım, sana kapı iç döşemesi bana da çıkma jant bakalım kışlıklar için.
arkadaşlar nihayet bugün elektrikli cam problemini hallettim. tahminlerimiz yanlış çıktı.

problem krikodaki plastik parçanın kırılmasıymış. tamirci kırılan parçanın yerine metalden bir parça uydurdu. inanın eskisinden daha iyi oldu. fiyat da çok uygun oldu. 25tl. ancak tamirci yaklaşık 1.5 saat uğraştı. neyse bu problemide hallettik çok şükür!
Sevindim..
Değiştirmekte acele etmemek lazım işte hem siz kazandınız hem ülke ekonomisi hem de işini iyi yapan bir usta kazandı.
mutlu sonları çok seviyorum

geçmiş olsun.
Geçen hafta aracımın sağ ön camı arızalandı camcıya gittim, krikoyu komple söktü çelik tel kopmuş pas tutup çürümüş, yeni tel ve ortasındaki telin sarıldığı makarayı değiştirdi usta. Komple krikoyu değiştirmemize gerek yok eğer sorun telden kaynaklanıyorsa dedi usta. Bu hasarın sonucunda 80tl ödedim. Yani tamamen işçilik var başka bir şey yok. Ayrıca çelik tel bildiğimiz bisikletlerde kullanılan tele çok benziyor ama telin 2 yerine presle parça sıkıştırmak gerekiyor.
serkan bey çok para vermişsiniz
... telin 2 yerine presle parça sıkıştırmak gerekiyor.
mesele orada işte. o parçalar olmasa bu kadar pahalı olmaz o tel.
serkan bey çok para vermişsiniz 
Malesef öyle bi hata yaptım, kazık yiyerek akıllanıyoruz:)
Malesef öyle bi hata yaptım, kazık yiyerek akıllanıyoruz:)
Her kazık insanı olgunlaştırıyor

Sağlık olsun.
evet ama tam kazık atamadı, abi bunların krikoları tamir tutmuyor yenisini takmamız lazım dedi, ne kadar dedim 320TL felan dedi:) dedim sen tamir et tutmazsa alırız. yoksa adam bize kazığın kralını atıcaktı! 150TL ye satılıyor kriko:)