0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben yorumlarımı yapayım...Bence senin takırtukuris Tunalı piyasasında kaldırımdaki kızlara bakarken hararet yaptı. Motor şişince şarj kesti ve motor stop etti. Buna istinaden lambalar yandı, servo destekli direksiyon ve frenler devre dışı kalarak seni kaldırımdaki kızların yanına itmeye çalıştı.Sorun yok bence...))))))))))))))))))))))))))))
Gökmen, büyük geçmiş olsun, gerçekten inanılacak gibi değil kardeşim.Şimdi aurisine şükret dur.Ayrıca bir yandan da şanslısın o arızayı bence senden başkası daha görmez gibime geliyor.. Gökmen senin dediklerine göre aklıma bişey geliyor ama nasıl söyleyeyeim....2005 corollanın içine bişey kaçmışşş..3 harfli
Gecmis olsun Gokmen, en iyisi servise durumu kontrol ve not ettirmek...
gökmen abi geçmiş olsun. bu gibi durumlarda sakinliğin ve hızlı karar vermenin önemini gösteren bi deneyim olmuş. tekrar tekrar geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun Gökmen. Elektronik sistemlerinin her noktada artması bazı ilginç ve tehlikeli durumlarıda doğurabiliyor. Her ne kadar detaylı testler yapılarak piyasaya sürülse de kullanım sırasında bazı hatalar ortaya çıkabiliyor. Umarım sorun en kısa zamanda bulunur ve mantıklı bir açıklama ile beraber giderilir.
büyük geçmiş olsun yakıttan kaynaklanabilir mi acaba?
gökmen çok geçmiş olsun... bakış açısı dedikleri olay bu olsa gerek...
Teşekkürler Özcan abi, bak o gün Ankara'da olsan bu güzide arızayı direk canlı olarak sende yaşayacaktın çok şey kaçırdın valla hehehe.
Deme yahuuu. Şans işte ne yapalım.... Sen rahata çıkınca söylerim sana afilli HB hangisiymiş diye.Bir iki hafta içinde kuzene bir tane alıyorum.Kar beyazı renginde 8-10 havayastıklı bi'şey...
Büyük geçiş olsun neyseki hızınız düşükmüş.. Yüksek hızlarda böyle bir sorunla karşılaşılsa sonu felaket olur yada aşağıda linkini vereceğim olaydaki adam gibi şanslı olmak gerekir..Bu olay dünkü gazetelerde vardı..http://www.milliyet.com.tr/polis-toyota-yi-boyle-durdurdu-/yasam/sondakikaarsiv/11.03.2010/1209424/default.htm
öncelikle geçmiş olsun.gecenlerde benim bir arkadaşımın başına geldi buna benzer bir olay.şarj dinamosunu ve akünü bir ustaya kontrol ettir sorun çözülecektir.şarj dinamosu görevini yerine getirmeyince kısa zamanda akü bitiyor.10-15 dk.bekleyince akü dinlenmiş olup normala dönüyor.ama tabiki yinede bir usta bakmalı...
abi aracın bi anlık tansiyonu düşmüş veya şekeri çıkmış olabilir.. neyse şaka bi yana büyük geçmiş olsun,siz yinede aracı bi servise götürün.
evet bence de sarj dinamonuzda bir sorun var.
Teşekkürler güray bey, sorunu buldular. Hiç tahmin etmiyordum ama aküden kaynaklıymış. Akü değişti, dün İskenderun'a gidip geldim herhangi bir sorun çıkmadı.
Aracın pilimi bitmiş.
Aracın pilimi bitmiş. Şimdi şaka yapılıyor ama o an gerçekten gerilimlidir. Tekrar geçmiş olsun Gökmen.
Bugün Ankara'dan Nİğde'ye döndüm diken üzerinde. Acaba?! yine aynı şey olur mu korkusuyla. Kötü birşey yaşamadım çok şükür. Böyle birşeyi daha önce yaşayan var mıdır yokmudur bilmiyorum, paylaşmak istedim. NE gibi bir problemden kaynaklandığı hakkında en ufak bir fikrim de yok. Varsa yorumlarınız paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar.
alkol var mı .)
gökmen kardeş sendeki cesarete hayran kaldım. benim başıma böyle bişey gelse o arabayı olduğu yere bırakır, otobüsle veya başka bişeyle dönerdim niğdeye. tekrar marşa basmaya bile cesaret edemezdim...