0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kimin? birthday UMUT AVCI (3640) (29) birthday Kazım Demirkırkan (6441) (26) birthday Mahmut Altıntaş (6662) (40) birthday Arif BOSTANCI (8797) (37) birthday ugur yılmaz (9099) (26) birthday Cihan Uyanık (13779) (23) birthday Murat KURT (14297) (39) birthday Ali Canpolat (15024) (26) birthday Kaan Polat (16791) (20) birthday Serkan Keşli (17277) (30)
Pasta var mı pasta? Bana ondan haber verin. Doğum gününüz kutlu olsun arkadaşlar. Hayatınızın, zamanınızın değerini bilin, güzellikler yaşayın ve yaşatın inşallah.
+Neslihan UYANIK doğum günlerinizi kutlar, nice sağlıklı mutlu günlere erişmenizi dilerim
Nagihan Sevgi olmasın o..
bu mutlu ve biraz da hüzünlü günümüzü paylaşan arkadaşlara teşekkürler. paylaşmayanlara da...
oh my goodness ... ben size birşey yazacak olduğumda bu hatlar karışıyor yahu.. neslihan beni andı deyim artık
Ablam doğum günün kutlu olsun sefaköyden geçersen haber ver de bi pasta falan yiyelim Cihan abime de ilet lütfen. Onun da doğum gününü unutmadık yani Niceee mutlu yıllara inşallah
...Beylikdüzü'ne, al pastanı gel asıl Eksik olma Muratcımm
beylikdüzü mü ? hmmm
Sevdiklerin ile birlikte nice mutlu senelere Nagihan Metrobüs ile 25 dakika Murat.Neden gözün korktu
avcılara kadar 25 dk. ya sonrası?
Murat Can Akman. Beylikdüzüne gitmeyi çok istemişti. bir an önce yola koyuldu. Gidişinin üzerinden Bugün tam 1 yıl geçti. kendisinden hala haber alınamıyor.
Sen Avcılar'a git,oradan 10 dakikalık yolu da ablan seni almaya gelir.Ablalar anaç olduğu için abiler gibi değillerdir.Ana yüreği hesabi gelir seni pardon pastayı alır gider.Sende eve gidersin Metrobüs ile.45 dakikalık yol Murat 155 ve 156'ya haber verilmiş mi? Gören,bulan,tanıyan olmamış mı garibimi
Yaşlanıyoruz be Hakkı Doğum günün kutlu olsun, nice yıllara