0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alperen, doğum günün kutlu olsun ciğerim
Hakkı amirim bir ricada bulunabilirmiyim senden? Ciğerim yazıyorsun habire.Adana'da olmanında etkisi ile canım accayip ciğer şiş çekiyor.E Ankara'da da ciğer şiş'in tadı yok zaten.Bu konuda biraz hassasiyetim söz konusu.Lütfen (canımın ciğer şiş çekmesi şaka değil gerçek)
Ciğer şiş'mi çıkartıyorlar?Yoksa ciğer sotemi? Ama Adana'da ya da doğunun her hangi bir şehrindeki gibi lezzet olmuyor Mesut.Hakkı amirimin doğrum günüde Adana'ya gidelim.Pasta yerinede bol acılı ciğer şiş yeriz.
Özcan abi 1 haftadır benimde canım ciiğer çekiyordu , işyerinde herzamanki yemek yediğim yerde şans eseri bugün ciğer çıkartıyormuş yaşasın
Çoğu insan bilmez ama ciğer şiş sabah yiyilmeli.Diyarbakır'da büyük postane'nin yanında ki ciğerciler full dolu olurdular....Kozan'dakinin sırrı ne Hakkı?
ben sote sevmem abi kızartma olucak
Haklısın Özcan. Eşim Kozanlı. Kendisine ve tüm akrabalarına sordum, nedir bu lezzetin sırı diye? Hepsinden tek bir cevap aldım, Toroslar'ın eteklerindeki binbir çeşit ot ile beslenen küçükbaş hayvanlar olduğunu söylediler.
...Sohbeti amacından saptırmadan doğum günü ne zaman Hakkı? Kutlamaya geleceğiz
29 Şubat ciğerim
Ahmet Can Dil yeğenimizin burada doğum günü, orada da doğum günü olmuştur bu sıralarda artık. Nice mutlu 40 lı yaşlara Ahmet. Gelirken sürpriz pasta getir.