0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hasan abi ve Emre külekçi kardeşim nice mutlu yıllara
çoskun abi mutlu yıllar
Serdar sessiz harflerin %50'sini yanlış yazmışsın Coco (Coşkun) doğum günün kutlu olsun
çoşkun abi mutlu yıllar
evet abi çoşkun birazcık komik olmuş Coskun abi kusura bakma
Yagız abi Seydi abim nicew mutlu senelere
özkan gül mutlu yıllar
Biraz değil bayağı bir geç olmuş bir süre foruma giremedim sonrada yazıyı görmedim birde benim doğum günüme bakayım dedim.Çok teşekkür ederim serdar
Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun Coşkun CoşkunOldumu abi
Hayatınız CTRL+C ve CTRL+P olmuş A4 boyutunda bir kağıda el yazısı ile yazılmalı ve yazılan kağıt taranarak resim dosyası olarak foruma yüklenmelidir
113 kere yazmışsın
abi CTRL+P değildi yav V idi abi harbi saydın mı yav
Forumdaki arkadaşların dikkatini ölçmek için öyle yazmıştım. Benim gibi takıntılı üyeleri öğrenmek için
İkinize de 100 kez Coşkun yazma cezası veriyorum arkadaşlar Yağız Bey, Seydi Bey nice yıllara.