Gönderen Konu: beyaz duman  (Okunma sayısı 12839 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • toyosan alternatif otomotiv hizmetleri
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '07
  • 13 kere teşekkür edildi
Ynt: beyaz duman
« Yanıtla #20 : Mart 06, 2010, 12:29:01 »
kürşat bey ilk çalıştırma esnasında beyaz duman atması normal ama motor çalışma sıcaklığına ulaştığında rölantide yine beyaz duman ve eksozda tekleme şeklinde bir potulama varsa o zaman birsorun olabilir ama çalışma sıcaklığına ulaştığında rölantide çalışma normal ise bir sorun yoktur
ALTERNATİF OTOMOTİV ÖZEL SERVİS....

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mart 06, 2010, 12:29:01 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mart 06, 2010, 21:16:36 »
murat bey dediğinizi kontrol ettim.hakkikatten eksozun uc kısmında su birikmiş.inşallah öyledir.zaten arabada su eksiltme yok.yağ çubuğunu çekip yağı elimle kontrol ettim öyle su karışımı gibi birşeyde yok.herhalde dediğiniz gibi oluyor.birde arabanın çalışmasında falan hiçbir sorun yok.benim biraz titizliğim galiba:)
titizlik iyidir. ben de bişey yok şimdilik. hatta araba buji kabloları sebebiyle rölantide tekliyor ama duman atmıyor. inşallah side de bişey yoktur...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #22 : Mart 09, 2010, 19:55:41 »
tekleme yok.çalışmada herhangi bir sorun yok.ısısnınca kesiliyor sadece dikkatimi çeken geç kesiyor.artık burada yapacak birşey yok.yazın samsun'a gidince bakacam
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!