Gönderen Konu: corolla taban su almış  (Okunma sayısı 4637 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
Ynt: corolla taban su almış
« Yanıtla #20 : Mart 09, 2010, 20:00:07 »
   Kürşad bey önce su alan yeri çözüme kavuşturun,kurutmak daha kolay.Oto kuaföre gidip içini cûzi bir miktar ödeme yapıp kurutabilirsiniz.Ama yeterki siz önce su alan yeri halledin...

özcan bey doğru diyorsunuz da ardahan'da oto kuaförü(en azından sizin dediğinizi yapacak olan)10 seneye ancak açılır
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mart 09, 2010, 20:00:07 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #21 : Mart 09, 2010, 20:21:04 »
Corollanın taban halısını sökmek kolay bir işlem değildir zamanında benzeri bir olay basıma gelmıstı siz en iyisi güvenliri iyi bir kaportacıya gıdın derım ben o ıc aksamı söksün ön konsoldakı soruna baksın sizde kuru temızlemecıde yıkatabılırsınız taban halınızı en mantıklı ve olur yolu budur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #22 : Mart 13, 2010, 18:50:47 »
taban halısını söktüm.sag  ön taraftaki alttaki paspasta abartısız yarım kova su vardı.oraları sildim paspasları astım.tabandaki tıpalar biraz gevşemiş gibiydi onları burada bulmam çok zor olduğu için(imkansız)tıpalara slikon sıkıp yerlerine taktım eğer oradan su alıyorsa herhalde bir daha almaz. bu arada şu camın önünde su tahliyesi için ızgara var demiştiniz.onu bulamadım tam olarak nerede.sileceklerin oradaki ızgarayı söktüm onun altında birşey yok.gerçi sağ tarafında iç kısımda bir çıkıntı gözüküyordu ama oraya ulaşmak imkansız.bu tahliye ızgarası nerede? nereyi sökmem gerekiyor.başlamışken tam bitireyim işimi.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #23 : Mart 14, 2010, 11:34:36 »
arkadaşlar kusura bakmayın sürekli konuyu güncelliyorum ama ben bu ön su tahliye ızgarasını bulamadım.bilen birisi yardımcı olurmu?ön camın neresinde?nereyi sökecem.bugün döşemeyi takacam.takmadan orayıda sökseydim iyi olacaktı
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!