0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mehmet bende yaptım bu sistemi kumandaya basınca beyin motora voltaj verip bırakıyor. Motor bagaj kilidine bağlı teli çeker tel yaylı olduğu için tekrar ileri gider. Ben biraz daha sağlıklıolsun diyerek motorun ucuna yumuşak yay bağladım. Forumda yüklemiştim istersen bi daha çekerim foto ve video
çok iyi olmuş halat çözümün abi . Tamam ya mantık oturdu iyice . Yarın gideyim de sanayiden alıp yapayım . Role takarsak evet sağlam olur . Amortisörün de gücü önemli çok hızlı açarsa da vurma yapar onu ne yapacağız
Bazalarda kullanılan amortisörler olur mu? Mobilya hırdavatçılarında sorulabilir.
Bazadaki pistonlar çok güçlü gelebilir abi kaputu açayım derken söker alır
Ya aslında bu pistonun takılacağı yere bağlı, menteşeye yakın olursa itme kolu fazla kuvvet uygulamaz.
Abi fotoğrafını çekseydin de baksaydık ya . Taban halısı yerine sadece kauçuk mu var ?.
Kauçuktu ama öyle oturmuşki fabrikasyon gibiydi. Çok hoşuma gitti. Çekecektim forum cok renksiz bu ara.
Konu bagaj olunca bu sene köyde arabanın koltukları ve bagaj döşemelerini söktüm. Güzelce yıkadım o ara gözüm halata takıldı bunun gereği yok nasılsa kopuk keseyim dedim. Kestim bagajdaki döşemeyi takarken farkettim meğerse benzin kapak halatını kesmişim . Alıp tekrar taktım bayağı uğraştırdı.
Yaşar abi motoru yerleştirdim tele bağladım, vakit olmadığından tesisat çekemedim. Bu yay işini nasıl yapacağız. Amortisör koyayım diyorum ama ölçü olarak ve yer olarak güzel bir yer bulamadım.