0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ama şuda gözden kaçmamalı ki türkiyede toplanıp piyasaya çıkarılan corollalar, japonlardan bile hatasız çıkarıldı..son zamanlardaki geri çağrılma buna iyi bir örnektir, bence kendi ülkemizinde kalitesini göz ardı etmeyelim, benim araç orjinal 97 xei fakat maşallah tık yok yıllardır
Çoğu kişi bilmeden almış.. enteresan.. Merak edip hiç sormadınız mı?
Geri cagirilanlar Japonya uretimi olanlar degil bildigim kadariyla. ABD, Kanada uretimi olanlar.
Benim Fransa üretimi Yaris de gaz pedalı sorunu yüzünden geri çağırıldı. Demek ki o hatalı üretim gaz pedalını birçok montaj yerine göndermişler.
Yeni nesil Corolla sahipleri ruhsatlarında yazan şase numaralarına baksınlar. JTN ile başlayanlar Japonya, AHT ile başlayanlar Güney Afrika üretimidir. Bunlar dışında; SB1 ile başlayanlar İngiltere NMT ile başlayanlar Türkiye Adapazarı VNK ile başlayanlar Fransa üretimidir... Not: Bilgiler kesindir. Güvenebilirsiniz...
Vay be... Original Japan... Mutlu oldum... Eyvallah Ergün. Size de paylaşımınız için teşekkürler Berker bey.
Rica ederim Cüneyt Bey, yakında inşallah yine yeni yeniden orjinal Türkiye olacak