Gönderen Konu: dedemin vefatı..  (Okunma sayısı 3375 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: dedemin vefatı..
« Yanıtla #20 : Şubat 23, 2010, 19:33:44 »
Başın sağolsun Türkay.
Opel Astra GTC

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Şubat 23, 2010, 19:33:44 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • cibili cibili şak şak şak...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 102110
  • Model Yılı: '00
  • 41 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Şubat 23, 2010, 19:38:38 »
Başın sağolsun Türkay'ım. Dedene olan düşkünlüğünü biliyordum.
Çok üzüldüm... :(
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE_____ ATAM
İŞİNE BAK__________________BABAM
OĞLUM BAĞA BAK BAĞA______ DEDEM

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 210000
  • Model Yılı: '08
  • 6 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Şubat 23, 2010, 19:39:07 »
Başın sağolsun Türkay abi. Allah Mekanını Cennet Eylesin..
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
'98 Toyota Corolla 1.6 XLi Gümüş Gri (2008-2014) (Satıldı)'05 Honda Civic LS Füme (2014-2015) (Satıldı)
'94 Mercedes Benz C180 Elegance Siyah (2015-2018) (Satıldı)
Now / '08 Megane 1.5 dCi AT Plat. Gri (2018-.)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Şubat 23, 2010, 19:51:46 »
  Türkay, senin ve tüm sevenlerinin başı sağolsun, mekanı cennet olsun İnşallah.
 Allah rahmet eylesin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #24 : Şubat 23, 2010, 19:57:24 »
Türkay kardeşim, sana su sözlerı yazarken emin ol  iki gözüm iki çeşme ağlıyorum. Çünkü bundan tam 10 gün önce bende bu yasıma kadar ne bılıyorsam ondan öğrendiğim en yakın arkadasım,annem, babam herseyım canımın en buyuk parcasını kaybettim inanırmısın yazdıklarını okudugumda kendımı gördum vefatının ustunden tam 10 gun gecmesıne ragmen inanmıyorum. hergün onun evıne gittigimde sanki bahçe kapısından onu göruceğimi sanıp mutlu oluyorum bahçede onu arıyorum sanki çıceklerıne tavuklarına bakıyor gıbı geliyor bana bahcede ama yok kabullenemıyorum şimdi sana cenaze işlemlerı mevlut okumları baskasınınmıs gıbı geliyordur.tüm son vazifelerını yaparsın ona karsı hatta sonkez cenazesını görurusun ama inanamazsın.Herseyi yıne normal yasamındakı gıbı yurutmeye calısırsın ama bır an için onun cok sevdiği birşeyi yada fotografını görunce ıcınde kor ateş varmışcasına bır acı saplanır .Kendınce bahaneler ararsın.O yasları gördu bızlerı büyüttü diye ama oda bır sure kandırır senı bugun benım dogum gunumun 1. ayı tam tamına rahmetlı dedem bu zamanlar hastalanmıstı benı ılk defa aramamıs yada görmeye gelmemısı cunku bu zamanalr şuuru kapanmaya başlamıs megerse.  30 ocak gunu hastaneye kaldırdık bır hafta acılde kaldı sonra normal muşadelede ben vefatından 2 gun once gördum bızlerı ıstemıs hasta yatagında ben hastaneye kaldırıldıktan sonra görememiştim onu cunku hasta görmek ıstemıyor ınsan şu dunyada kahraman gördugu bır ınsanı ama gıttım yanına carsamba gecesıydı odasına gırdıgımde oo koca cınar yatakta ocuk gıbı olmus ama hala heybetınden tavız vermemıs saçları taranmıs traslı bıyıkları gene duzgun bır bıcımdeydı. Cogunlukla kımseyı tanımıyormus ama benıgörunce sol kolunu uzatmıstı yatakta hemen elelrını yuzunu öptum oda benı öptu dogru duzgun konusamıyordu sabrı sandım senı demsıtı bana babama cok benzıyorum dıye tab ebnyıne su haılımdekı gıbı yanında ağlamıstımtım optu benı sonkez daha fgazla yazamıyorum nolur kardesım affet hayat devam edıcek ama bır parcamız toprakta sesı kuklarımdan gıtmıyor..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Şubat 23, 2010, 20:06:15 »
taylan kardeşim, gerçekten birbirimizi çok çok iyi anlıyoruz..sen yine son kez görebilmişsin, o seni görebilmiş..bizimki çok ani oldu, cuma namazına gidip şakalaşmış herkesle, birkaç işi varmış onları halletmiş en son avukata gitmiş orda kalp krizi geçirmiş..çok ani oldu yani, "maşallah iyisin" dedikleri bir gün bir anda kaybettik dedemizi...

hepinize çok çok teşekkür ederim, her mesajınızı okuyorum fakat cevap yazmıyorum, taylana dayanamadım yazdım, nerdeyse aynı şeyleri yaşamışız diye..çünkü taylanın da dediği gibi, o okumalar mevlütler her şey ama her şey başkasınınmış gibi hissediyorum, hastalığı vs olmadan gittiği için hiç ama hiç alışamıyorum..ben yine güçlü bir şekilde "normal" hayatıma dönebildim, zaten uzakta olduğum için yanımda olmaması fikrine alışabildim..hepinize çok çok teşekkür ediyorum abilerim, allah sizlere ömür versin
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #26 : Şubat 23, 2010, 20:24:53 »
Yazım hatalarımı bır ara duzeltcem . Beni sakın yanlış anlamayın abilerim ve türkay kardeşim hastalıktan ölmesi ve oo halde görmek beni çok parçaladı zaten oda evde hep allahım sakat bırakma alıcaksan canımı al diyormus bır ınsanın gunden gune erımesı nedır bılırmısınız cok kötu bısey  alalh dusmanımın basına vermesın.Obu sonkez gördugumde ben ıyıyım bak ayaga kalkcam dıye yatagın kollarına hamle yapmıstı ama kalkamamıstı -12 ay once bana ılk öğretmenlık yaptıgı yerı canankkalenın yenıce ılcseı kalkım beldesıne gıtmek ıstedıgını söylemıs benı göturumusun demıstı ogun ona sordugumda yatakta gıtcekmızyız kalkıma demıstım gıtcez demıstı varmı bır ıstegın demsıtım canının saglıgı demııstı. 2gun sonra hastanede gece 12 de kalkmıs anneme demıs kızım arkamdan aglayana hakkımı helal etmem demıs ve uyumus yıne uykusunda melekler gıbı 3 kere derın derın nefes vermıs melekler gıbı göç etmıs...nolur benı göruyorsan hakkını helal et dedecım gun gectıkce anlasılıyor acın. uzulerek söyluyorum turkay her gecen gun acısı ıcını ısleyecek göz yaslarını tutamayacaksın ben cenazede tek aglamayan kısıydım 10 gun sonra hıckıra hıckıra aglıyorum .allahım ıkısınınde mekanını cennet etsın nur ıcınde yatsınlar ıkısıde alalhın sevıdıgi  kuluymuskı  acı cektırmemiş onlara..En buyuk acımız bu olur ınsallah allah kımsenın acısını kımseye yasatmasın..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Şubat 23, 2010, 20:32:40 »
Türkay Başın sağolsun. Allah mekanını cennet etsin. Bir gün hepimiz sonuçta öleceğiz. Bu hayatın gerçeği sonuçta. Allah sana ve ailene sabır versin.
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 158000
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Şubat 23, 2010, 20:36:44 »
Daha önceden konuşmuştuk ama acın daha tazeyken aynı üzüntüyle takrar karşı karşıya kaldın Taylan Allah sabır ve güç versin.

Türkaycım senin için de gerçekten çok üzüldüm, acını paylaşıyorum :( Başınız sağolsun. Allah, senin ve anneciğinin babacığının ömrünü uzatsın.

Rahmetli dedelerimizin mekanı cennet, duaları bol olsun.
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
« Yanıtla #29 : Şubat 23, 2010, 20:49:38 »
Başın sağolsun. Allah rahmet eylesin.
Avensis 2.0 D-4D Dizel

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #30 : Şubat 23, 2010, 20:51:57 »
başın sağolsun,toprağı bol olsun gani gani rahmet eylesin kardeşim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Betonn
« Yanıtla #31 : Şubat 23, 2010, 21:44:29 »
başın sağolsun türker kardeşim...
allah mekanını cennet eylesin inşallah,sizede sabır versin...
sabır suskunluk değil..işitilmeyen bir feryattır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • Kan Grubu: B+
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Şubat 23, 2010, 21:48:02 »
Türkay'ım  kardeşim  başın  sağolsunn, mekanı cennet  toprağı bol olsun . Rabbim sizlere  sabır versinn
Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 56000
  • Model Yılı: '11
  • 2 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Şubat 23, 2010, 21:49:12 »
Arkadaşlar başınız sağolsun. Mekanları cennet olur inşallah.... 

Deli sormuş deliye aşk nedir diye? deli gülmüş deliye ben niye delirdim diye!  ***TOYOTA  Auris 1,33 Comfort  ( 2011 ) ***

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 10500
  • Model Yılı: '19
  • 132 kere teşekkür etti
  • 354 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Şubat 23, 2010, 21:53:02 »
Allah rahmet eylesin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 176000
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Şubat 23, 2010, 21:58:01 »
Ruhu şad olsun, mekanı cennet olsun. Allah sizlere sabır versin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • 1 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Şubat 23, 2010, 22:15:25 »
Türkayım başınız sağolsun. Hacı amcamıza Allah gani gani rahmet eylesin toprağı bol olsun mekanı cennet olsun. Allah sana ve ailene sabır versin. Seni çok iyi anlıyorum ve sen şanslısın dene karşı son görevini yaptın. Dedem vefat ettiğinde ben Hakkari Çukurcada askerdim. Bana söylemediler söyleseler belki yetişirdim. Dedemin adı da Ramazandı Ramazan Usta derlerdi. Hacı oldu Hacı Ramazan Usta oldu. Bende onun ismini taşıyorum ve ona karşı son görevimi yapamadım. Onları belki geri getiremeyiz ama yaptıklarımız la insanlara bu Hacı amca nın torunu veya bu Ramazanın ustanın torunu dedirterek onların adını ve iyiliklerini yaşatabilir. Ben dedemin çevresindeki insanlara yaptığım iyiliklerle yardımlarla Ramazan ustanın torunu dedirtebiliyorum. İnşallah sende dedirtirsin ve o duyguyu yaşarsın. Emin ol o zaman dedenle ve kendinle daha fazla bir gurur duycaksın kardeşim benim.
Burak Tolga Erdoğan Kardeşimizi Saygıyla Anıyoruz.
Bir zamanlar Yaris i vardı :S

Artık Corolla sı var :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Shiro (beyaz) ve ben
  • Araç: Corona
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Şubat 23, 2010, 22:23:44 »
Başın sağolsun Türkay. :( Şimdi gördüm.. üzüldüm
Yoksa birkaç şirin aksesuar için, ya da uymak için sürüye,...  Binmeli mi konserve kutusuna araba diye,
Veremem üç kuruş daha diyerek yedek parçaya,...  Boyun mu eğmeli her nissan ya da honda'ya..
İstemem eksik olsun..!  
    Corona de Bergerac

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Çokta FiFi :D
  • Kan Grubu: B-
« Yanıtla #38 : Şubat 23, 2010, 22:37:50 »
Başın soğolsun Türkay abi :( Mekanı cennet olur inşallah,Allah sizlere  sabır versin  :(  :(  :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
« Yanıtla #39 : Şubat 23, 2010, 22:41:59 »
türkay başın sağolsun çok üzüldüm hakaten :( mekanı cennet olsun allah sevdiklerine sabır ve uzun ömürler versin...
hesap iptal :)