0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yahu kardeşim birde kartepe muhabbeti vardı biliyosun bu durumda tepeye baharda çıkacağız galiba. benim geliyorum dememe gerek yok herhalde.
Oktay bu arada Emrenin teli neydi ya ben rehberde bulamadım onuda arıyalım
..içimden bir his güzel bir gün olacak diyor .çok mühim bir aksilik olmazsa arkadaşlarla birlikte olmayı ve Mesutun havada&karada nasıl duman attırdığına şahit olacağım bu günü kaçırmak istemem .bende yanımda getireceğim model ekipmanlarımı belirtecek olursam;-4.95 lt hacimli lpg yakıtlı piknik tüpü-salıncak olarak kullanmaya uygun dirençli halat-yeterli alanı kaplamaya yetecek kadar bir battaniye v.s... ..
İnşallah hava güzel olur nagihan hanım içime kurt düşürdü bak şimdi
Emre okey takmayın kafanıza A.C.D. kaçırırmı
yahu bu arkadaşlar hem gelmezler hemde böyle yaparlar, darılmaca gücenmece yok Emreyle dün akşam facebook da konuştuk gelirim dedi ama ben sana mesaj atayım şimdi bulunsun.
Süpersin Surayım bulunduğumuz yerde halatı bağlıycak ağaçlarda var mekana gelirsek mekanda bu ..mekan bahane ortam şahane .haydeee sabahlar olmasın ...
alıntıyı yanlış yapmışsın mesajını alıntının içine yazmışsın sabahlar olmasında yapılabilir tabi
..cehaletimi mazur görünüz .beceremiyorum bu tür işleri bir türlü.ama anlaşıldıysa sorun yok ...
Suray sende arada sağlam bomba patlatıyorsun geçen senle görüşemedik arayı açtık biraz akşamlar olmasın desek daha iyi olur gibi. kurtköy de sabahlar hakikaten zor olabilir neyse fazla geyik yapıp konuyu sulandırmıyayım
ben anlıyorum seni kardeşim. neyse demekki sezona girdiniz, ,inşallah böyle devam eder. boya üretiminde de böyledir malum kimse kış ortası boya badana yapmaya kalkışmaz, bu da onun gibi tahmin ediyorum.
..aynen öyle kardeşim.aman iş olsunda çalışalım dimi ya.yoksa şartlar malum .beşikteki mama,garajdaki benzin bekler ...