0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar 1 ay önce 2005 model 15000 km de tertemiz Yaris aldım. Araba hiç kullanılmamış gibi. 15 milyara aldım. Bugün de çelik jant taktırdım. Yeni paspaslar falan. Çok güzel oldu. Yaris kullananlar vr mı? Nasıl bir arabadır?[/quote]öncelikle hayırlı olsun hande hanım bende yaris kullanıcılarında biriyim bildiğim kadarıyla cem yücel de yaris konusunda baya bilgili...araba nasıl diye sormuşsunuz...Araba şehir içi için çok kullanışlı ancak benm arabam 1.0 litre olduğundan uzun yolda pek güven duyamıyorum araçları sollamaya kalkarken mesafeyi çok daha iyi hesaplamak gerekiyor bir de çok güzel yanlıyo bu araba sizin aracınız kaç litre bu arada? 1.0 veya 1.3?
arkadaşalar ben arabamı değiştircem 206ve yeni kasa yaris arasında kararsız kaldım model olarak yarisi beğeniyorum ama tek tereddütüm 1000motor olması yokuşlarda kaydırırım virajlarda zorlanırım diye tereddütteyimm sizce hangi modeli tercih edeiyimm?bi tane yeni kasa yaris1000motor 28bin km de20milyara buldum çarşamba servise götürücez arabayıı fiyatı nasıl sizceeee pahalımııı arabanın sadece çamurluğu değişmiş onun haricinde değişen parça ve boya yokkkk[/quote]kesinlikle Yaris derim!sorunsuz bir araçtır, 206 başınızı ağrıtabilir. sanırım bulduğunuz yeni kasa..(fiyattan o anlaşılıyor)19000ytlye de bulunabilir.. ama temizse , içinize sinerse verilir 20000ytl.de..hayırlısı olsun
Rampa kalkışlarında çok pratik değilim henüz. Arkada araba varsa el frensiz kalkış yapmıyorum. Geri kaçabiliyor. Zaten kullanma kılavuzunda da el freni tavsiye ediliyor sanırım.[/quote]Rampa kalkışlarında el freni tabiki güvenli hele bir de trafiğin yoğun olduğu yerlerde...Ama debriyaj ve gaz kullanarakta bunu kolaylıkla halledebilirsiniz. Rampadasınız ayağınız debriyaj ve frendeşimdi ilk olarak debriyajdan ayağınızı hafifçe kaldırın motorun sesini duyarsınız ve araba kasar kendinio zaman ayağınızı frenden çekip gaz veriyorsunuz. Hiç bir problem yaşamadan kalkış yaparsınız. Tabiki deneme yanılma yöntemiyle aşılacak şeyler bunlar. Eminim bir kaç denemeden sonra sizde el frenine ihtiyaç hissetmezsiniz. (Bu söylediklerimi boş bir rampada bir kaç kez yineleyin) Kazasız günler dileğimle!