Gönderen Konu: Yarİsİm  (Okunma sayısı 5149 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Yarİsİm
« Yanıtla #20 : Mart 16, 2007, 13:24:25 »
yakıt kullanımını şöyle söyleyebilirim. 850 km şehirdışı 1 depodan (42 l) biraz fazla yaktı. Ama 90 Üzerine pek çıkmadık yolda.

Toyota Club Türkiye

Yarİsİm
« Yanıtla #20 : Mart 16, 2007, 13:24:25 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Yarİsİm
« Yanıtla #21 : Mart 20, 2007, 15:20:20 »
Güle güle kullan. Ben yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum. Rüzgarlı havalarda biraz tedirgin etmesi dışında sorun yaşadığım söylenemez. Tabi tek bir şartla; ona iyi bakarsan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Yarİsİm
« Yanıtla #22 : Mart 23, 2007, 23:18:22 »
Alıntı yapılan: hande yaşar
Arkadaşlar 1 ay önce 2005 model 15000 km de tertemiz Yaris aldım. Araba hiç kullanılmamış gibi. 15 milyara aldım. Bugün de çelik jant taktırdım. Yeni paspaslar falan. Çok güzel oldu. Yaris kullananlar vr mı? Nasıl bir arabadır?
[/quote]

öncelikle hayırlı olsun hande hanım bende yaris kullanıcılarında biriyim bildiğim kadarıyla cem yücel de yaris konusunda baya bilgili...araba nasıl diye sormuşsunuz...Araba şehir içi için çok kullanışlı ancak benm arabam 1.0 litre olduğundan uzun yolda pek güven duyamıyorum araçları sollamaya kalkarken mesafeyi çok daha iyi hesaplamak gerekiyor bir de çok güzel yanlıyo bu araba  

sizin aracınız kaç litre bu arada?   1.0 veya 1.3?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
Yarİsİm
« Yanıtla #23 : Mart 24, 2007, 00:59:59 »
estafirullah demir..senin gibi yanlamıyoruz ama biz  

gelelim konuya..
ilk başta benim fotoğraflar bölümündeki "Yarisim"konusu sandım

max. hızı 192  olan, sempatik bir araç yaris..
açık hava filtresi ile alt devirlerde gidişi bayağı iyileşiyor..
yokuşta klima açmama gibi bi düşünceniz olmaz;çünkü klima çekişi etkilemez..
aksesuarlarla birlikte çok daha güzel olabiliyor..jant almışsınız zaten..

hayırlı uğurlu olsun..bir sorununuz olursa yardımcı oluruz forum olarak..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Yarİsİm
« Yanıtla #24 : Mart 24, 2007, 11:23:47 »
Benimki de 1.0. Araba kullanma konusunda tecrübem olmadığından bu aracı seçtim. Acemi biri için kontrolu kolay, park etmesi kolay gibi geldi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Yarİsİm
« Yanıtla #25 : Mart 24, 2007, 11:33:42 »
umarım mmt şanzumandır..düz vites yeni öğrenenler için zor olabiliyor..

evet yaris her yere giriyor
benim de park sorunum yok çok şükür..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Yarİsİm
« Yanıtla #26 : Mart 24, 2007, 17:12:02 »
Düz vites. Viteste çok problem yaşamıyorum. Daha doğrusu bir problemle karşılaşmadım şimdiye kadar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Yarİsİm
« Yanıtla #27 : Mart 24, 2007, 21:16:58 »
dik yokuş çıkarken 2. viteste gitmeyi denemeyin
devirin tam düşmesini beklemeden 1e alın..
ve yine kalkarken de el freni kullanın..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Yarİsİm
« Yanıtla #28 : Mart 24, 2007, 21:32:47 »
Rampa kalkışlarında çok pratik değilim henüz. Arkada araba varsa el frensiz kalkış yapmıyorum. Geri kaçabiliyor. Zaten kullanma kılavuzunda da el freni tavsiye ediliyor sanırım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Yarİsİm
« Yanıtla #29 : Mart 25, 2007, 17:16:51 »
arkadaşalar ben arabamı değiştircem 206ve yeni kasa yaris arasında kararsız kaldım model olarak yarisi beğeniyorum ama tek tereddütüm 1000motor olması yokuşlarda kaydırırım virajlarda zorlanırım diye tereddütteyimm sizce hangi modeli tercih edeiyimm?bi tane yeni kasa yaris1000motor 28bin km de20milyara buldum çarşamba servise götürücez arabayıı fiyatı nasıl sizceeee pahalımııı arabanın sadece çamurluğu değişmiş onun haricinde değişen parça ve boya yokkkk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Yarİsİm
« Yanıtla #30 : Mart 26, 2007, 00:59:14 »
Alıntı yapılan: özlem kahraman
arkadaşalar ben arabamı değiştircem 206ve yeni kasa yaris arasında kararsız kaldım model olarak yarisi beğeniyorum ama tek tereddütüm 1000motor olması yokuşlarda kaydırırım virajlarda zorlanırım diye tereddütteyimm sizce hangi modeli tercih edeiyimm?bi tane yeni kasa yaris1000motor 28bin km de20milyara buldum çarşamba servise götürücez arabayıı fiyatı nasıl sizceeee pahalımııı arabanın sadece çamurluğu değişmiş onun haricinde değişen parça ve boya yokkkk
[/quote]
kesinlikle Yaris derim!
sorunsuz bir araçtır, 206 başınızı ağrıtabilir.

sanırım bulduğunuz yeni kasa..(fiyattan o anlaşılıyor)
19000ytlye de bulunabilir.. ama temizse , içinize sinerse verilir 20000ytl.de..
hayırlısı olsun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
Yarİsİm
« Yanıtla #31 : Mart 26, 2007, 01:31:58 »
Alıntı yapılan: hande yaşar
Rampa kalkışlarında çok pratik değilim henüz. Arkada araba varsa el frensiz kalkış yapmıyorum. Geri kaçabiliyor. Zaten kullanma kılavuzunda da el freni tavsiye ediliyor sanırım.
[/quote]

Rampa kalkışlarında el freni tabiki güvenli hele bir de trafiğin yoğun olduğu yerlerde...
Ama debriyaj ve gaz kullanarakta bunu kolaylıkla halledebilirsiniz. Rampadasınız ayağınız debriyaj ve frende
şimdi ilk olarak debriyajdan ayağınızı hafifçe kaldırın motorun sesini duyarsınız ve araba kasar kendini
o zaman ayağınızı frenden çekip gaz veriyorsunuz.  Hiç bir problem yaşamadan kalkış yaparsınız. Tabiki
deneme yanılma yöntemiyle aşılacak şeyler bunlar. Eminim bir kaç denemeden sonra sizde el frenine ihtiyaç hissetmezsiniz. (Bu söylediklerimi boş bir rampada bir kaç kez yineleyin) Kazasız günler dileğimle!  

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
Yarİsİm
« Yanıtla #32 : Mart 26, 2007, 01:34:43 »
evet yeni kasa yaris sadece çamurluk değiştirilmiş arabayı servise göstermedik henüzzz o zaman 19a kadar  yeni kasa yaris bulabileceksem bi süre daha bekleyimm bu arada bildiğinizzz yeni kasa yarissss 2006modell satılıkkk bildiğinizz varsaa haber verirsenizz çookk sevinirimmmmm

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Yarİsİm
« Yanıtla #33 : Mart 26, 2007, 09:32:19 »
206 & yaris  arasında tabiki yaris =)
arac icin yetkili saticilara haber verirseniz derindere kavacık vs ikinci ele gelen istediginiz ozeliklerdeki araclar icin sizi arayabilirler hem testleri yapilmis kontroleden gecmis bi arac alirsiniz hemde sorun olmasi durumunda karsinizda sorumlu bulabilirsiniz.. 1 milyar fazla veririsiniz ama basiniz agrimaz..(derindere ve kavacikda yok ikisinde dun baktim=) )
iyi alisverisler..

bu arada yarisiniz hayırli olsun kazasiz gunlerde..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
Yarİsİm
« Yanıtla #34 : Mart 26, 2007, 20:54:46 »
öneriniz için çok teşekkür ederim yetkili satıcılara haber vereyim ben o zaman istediğim özellikte bişey denk gellirse bana haber versinler...umarım en kısa zamandaaaa:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Yarİsİm
« Yanıtla #35 : Mart 26, 2007, 23:24:47 »
www.sahibinden.com
www.araba.com
www.arabam.com
www.otomax.com

adreslerinde mutlaka aradığınız kriterlerde araç bulabilirsiniz..