ıyı dıleklerını ıleten tum arkadaslara tek tek teşekkur edıyorum,boyle bır bulusmayı gerceklestırmemıze manı olacak hıcbırsey yok aslında yeter kı tarıhı netlestırebılelım,bu haberı okuyan okumayanlara da haber verebılırse eger,sayımız cok daha fazla artar katılım da bır o kadar guzel ve dolu gecer dıye dusunuyorum,bır pazar gununu sadece toyota club uyelerının araclarına ayırmak sızce de guzel olmaz mıydı?
Hayırlı olsun Uğur Bey..Rabbim utandırmasın İnşaAllah..Ziyaretinize gelmek isterdim ama çok uzaklardayımm.
oyle cok ısterımkı heryer toyota ve toyota hayranı bırı(benım gıbı)arabamı temızlesın cok mutlu olorum kısmetse gelcem gelmeye calıscam hayrlı ugurlu olsun
hayırlı olsun Allah utandırmasın organizasyon olursa bende gelirim otarafa geçersemde bi çayınızı içmeye ugrarım=)
Uğur bey hayırlı olsun.Allah utandırmasın,helalinden bol kazanç versin.Her hangi bir markanın bayiliğini aldınızmı?Yada almayı düşünüyormusunuz?
oyle cok ısterımkı heryer toyota ve toyota hayranı bırı(benım gıbı)arabamı temızlesın cok mutlu olorum kısmetse gelcem gelmeye calıscam hayrlı ugurlu olsun
Emre bey lütfen toplantıya gitmeden once kendinizi "Tanışma" bölümünde bizlere tanıtıp profil bilgilerinizi de doldurur musunuz?

*Yakın olsaydı bende gelmeyi çok isterdim.Yeni iş yeriniz de hayırlı olsun.Umarım aksilik yaşamaksızın hayırlı kazançlar dilerim.
Uğur Bey,
Hayırlı uğurlu olsun, Allah utandırmasın. Yolum düşerse çayını içmeye uğrarım.
amın cumlemıze hayırlı kazanclar ınsallah,Özcan Bey, MYSTEAM buharlı oto temızleme sıstemlerı markası catısı altında hızmet verıyoruz fakat bunun yanında MEGUIAR'S urunlerını de bunyemıze dahıl ettık,aslına bakarsanız,sektorun ıcınde olunca,sonax ında,zıebart ında uygulama kosullarını bılıyor olmanın avantajını burada yasama sansımız dogdu.en kısa zamanda hep bırlıkte bır arada olucaz ınsallah... bu arada markanın sıtesını ıncelemek ıstersenız...
www.mysteam.com.tr adresınden de ınceleyebılırsınız.
Hayırlı olsun, size bol ve temiz pak işler. İnşallah fırsat olurda bir gün uğrarız.
is yeriniz hayırlı ugurlu olsun... ben biraz uzaktayım

Bitlisten katılamayacağım. ama fikir çok güzel tebrik ederim.
Uğur bey dediğiniz buharlı sistemi zamanında incelemiştim.Bende Sonax'ın bayiliğini alma gibi bir düşüncedeydim.Sonra işimiz gereği Crafter alınca bütün sermayem gitti
havaların duzeldıgı bır hafta sonu kendımızı ayarlayalım,bır bulusma organıze edelım,sıte yonetımıne de duyurulur...
Bu hafta sonu hava iyi gibi görünüyor ama...
biraz geç gördüm konuyu

hayırlı olsun abi mutlaka gelirim arkadaşlarla
onumuzdekı hafta sonundan sonra ust katımızı guzel bır bekleme salonuna donusturucez ınsallah,orda da sız toyota club uyesı arkadaslarla hep bırlıkte guzel bı kahvaltı organzıasyonu duzenlerız,bır taraftan da araclarınız temızlenmeye baslanmıs olur.fotıgraf makınalarınızı getırmeyı unutmayın ,)
oo çok güzel bir fikir hayırlı olsun..su tüketimini indirmek içinde güzel bir proje....
acıbademde teyzemler var onları da ziyaret etmiş olurum sayenizde...
otopark bulamayanlar için acıbadem de apartmanımızı kullanaibliriz..
eğer otopark sorunu olursa...
evet çok güzel bi fikir ilk gelen ben olacam
teşekkür evren,ihtiyacımız olacagını dusunuyorum cunku kalabalık olacagız gıbı gelıyor bana da.
uğur abimiz söylerde biz gelmezmiyiz ya