Gönderen Konu: boranın fotoğrafları  (Okunma sayısı 3083 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
Ynt: boranın fotoğrafları
« Yanıtla #40 : Şubat 19, 2010, 01:54:11 »
Taylan abim o zaman buluşma yaparsak gümüşhane-trabzon civarında çıkıp gelirsin :)
abi benim öss varya geceleri falan girebiliyorum internete zaten forumdan başkada internette yaptığım bişeyim yok :)
abi Allah nasip ederse yazın memleketteyim abi , zaten gelincede bi buluşma düzenleriz şöyle en canlısından çevre illerdende katılan abilerim olur diye düşünüyorum :)
şöyle karaca mağrası - limni gölü falan yaparız abi tabi sironumuzu , lemisimizi , bol tereyağlı kuymağmızı yeriz üstünede buz gibi ayranımızı içeriz abi aklımda böyle bi buluşma var abi Allah nasip ederse :)

Cok zorr be kardesım oralara gelmem heleki yazın ımkansız malum ıs guc :(

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Şubat 19, 2010, 01:54:11 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "ne alırsan al japondan vazgeçme"
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Şubat 19, 2010, 15:15:18 »
Taylan abim o zaman buluşma yaparsak gümüşhane-trabzon civarında çıkıp gelirsin :)
abi benim öss varya geceleri falan girebiliyorum internete zaten forumdan başkada internette yaptığım bişeyim yok :)
abi Allah nasip ederse yazın memleketteyim abi , zaten gelincede bi buluşma düzenleriz şöyle en canlısından çevre illerdende katılan abilerim olur diye düşünüyorum :)
şöyle karaca mağrası - limni gölü falan yaparız abi tabi sironumuzu , lemisimizi , bol tereyağlı kuymağmızı yeriz üstünede buz gibi ayranımızı içeriz abi aklımda böyle bi buluşma var abi Allah nasip ederse :)
çok harika olur. biz iki defa yaptık buluşma işini doğu karadenizde. ismail abi, zekai abi, ben birde maçkadan bi arkadaş.. sen geldiğinde ekip tamam olur... zigana dağına zehir hüseyinin oraya da gideriz inşallah...
şuanki aracım "tabanvay"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "ne alırsan al japondan vazgeçme"
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Şubat 19, 2010, 15:17:01 »
aracının maşallahı var iyi günlerde kullan - allah kaza bela vermesin aradaşım ..
teşekkürler...
şuanki aracım "tabanvay"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1996 Honda VTEC
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #43 : Şubat 21, 2010, 01:55:52 »
çok harika olur. biz iki defa yaptık buluşma işini doğu karadenizde. ismail abi, zekai abi, ben birde maçkadan bi arkadaş.. sen geldiğinde ekip tamam olur... zigana dağına zehir hüseyinin oraya da gideriz inşallah...
Hayırlısıyla geliyimde abi en kralını yaparız biz ;)
..::тcт αηкαяα::..