Gönderen Konu: 95 corolla 1.6 xei çıkma klima hakkında  (Okunma sayısı 49455 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
Ynt: 95 corolla 1.6 xei çıkma klima hakkında
« Yanıtla #40 : Haziran 19, 2010, 11:20:48 »
  Bu kasalara klima takılması nispeten kolaydır çünkü alt hazırlıkları mevcuttur. Ancak daha önce de söylediğim gibi çıkma klimada çok dikkatli olun, kompresör arızası yaklaşık bir klima fiyatına denk gelebilir.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Haziran 19, 2010, 11:20:48 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #41 : Eylül 04, 2010, 01:14:21 »
merhaba arkadaşlar...99 toyota 1.3 86 bergirlik toyatam var.efi motor olduğu için yağını doldurdum 40 bin klometre gezdim...hiç bir sıkıntı olmadı...yalnız busene antepte klima taktırdım.yaklaşık 1050 tl  para harcadım.direksiyon pompasında az bir oynama yapılmış...araba 90 km gitmeden kayışı kırdı...direksiyonum sertleşti...50 tl ye usta çağırdık.ama klimayı iptal ettirip tekrar yola düştük.zaten eski düzeninde bir sıkıntı yok..
sonra memleketime gelince direksiyon pompasını ayartlatmaya çalıştım tamam dediler..gittim kırılan kayış yerine tekrar kayış taktım.200 km şehir içi kullandım ..tamam dedim artık klimaya kavuştum...ne yazıkki uzun yola çıkınca 60 klometre sonunda yine kayış attı.zar zor bir tamirciye gidebildim....

sonuç:  hala klima sızım..eğer arabanızın direksiyon pompasında bir sorun varsa....daktırdığınız klimanın motorunun kasnağının dilimleri direksiyon ve motor kayış dilimlerine uymuyorsa....benim gibi bir mi,lyarın çöpe gider...birde toyatanın adını lekelemiş olduk.sanayi yüzü görmeyen arabamın klası sarsıldı...
sakın klima taktırmayın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1998 TOYOTA RAV4 2.0
    • atilla abinin araba ve toyota dostları
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 247500
  • Model Yılı: '98
  • 580 kere teşekkür etti
  • 958 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Eylül 04, 2010, 18:14:41 »
geçmiş olsun.senin problemin kasnak uyumsuzluğu çıkmacılara bakarak orj.kasnak bulursan klimana kavuşursun.
1998 TOYOTA RAV4 2.0 manuel ,http://www.toyotadostlari.com/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #43 : Kasım 26, 2010, 07:11:16 »
98 model corollama bende taktırmak istiyorum klima taktgıran arkadaşlar fikir verebilirlermi acaba antepten alıp taktırdınızmı
Corolla