0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
türkay güzel olmuş,elinize sağlık...battaniye,yorgan yastık vs alsaydınız da uyusaydınız daha iyi olurdu onların evi var ama toyota rahatlığı herşeyin ötesinde gibi... maskelinin düşüşü güzel olmuş
türkay abi bana ilham verdin bence yapacam
sansür koyarlar... ne yaparlarsa yapsınlar bariz belli olur ama. neyse sen de rahat sansürlenebilecek bişey yapsaydın kardeşim. ama aklıma bişey geldi... hot shot mıydı adı neydi reklam programı vardı haftasonu yayınlanan ona göndersene...
türkay. benim oğlan bu videoyu facebokta paylaşıp paylaşıp duruyor çok beğenmiş. bende çok beğendim , gençlik böyle üretken olmalı. yanlız videoda dikktakimi çeken bir şey var ; gaz maskeli bir arkadaşın heralde ona çok güldüm gaz maskesi mantıksız ama çok komik olmuş.
atayım murat abi hemen türkcellinin gücü isteği an itibariyle 2 oldu onu da çekelim bari
.. süper yahu.izlerken az kalsın kriz geçirecektim .emeğinize sağlık gerçekten harika olmuş.özelliklede şöförün uyuması,toyota rahatlığının ne derece tehlikeli boyutlara varabildiğinin bir göstergesi adeta .bravvvoooooo ...
hort ::)b
Yalnız sen o otoparkın suyunu çıkardın Türkay.Karda tepsili gösteri,filme çekmeler ve bilmediğimiz bir çok şey.O otopark olmayaydı ne yapardın acaba