Gönderen Konu: Volkswagen'in Başı Kel mi?  (Okunma sayısı 2308 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Volkswagen'in Başı Kel mi?
« Yanıtla #20 : Şubat 14, 2010, 10:33:11 »
:D sizin varmıydı ahmet abi rover.bizde 416 si vardı rover motorluydu ve parçalarını honda cıvıc avrupa modelinden alıyoduk her şey aynıydı birebir ama kendi parçasıda ucuz hatta bazı parçaları renodan felan baya ucuzdu

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Şubat 14, 2010, 10:33:11 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Şubat 14, 2010, 13:47:41 »
hatta bazı parçaları renodan felan baya ucuzdu
  Renault'ların parçaları ucuzdur diye düşünen yanılgıya düşer.Sırf silecek süpürgesi 100 TL'nin üstünde diye sıfır Master'ını satan gördüm...  :o  :o
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • Araç: Corolla
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Şubat 14, 2010, 15:13:06 »
evet renaultnun yedek parça fiyatları toyotayla aynı , ama zaten fransız arabasına ben para vermem
Belki inanmayacaksınız ama Fiatın yeni araçlarıda kolay kolay sorun çıkartmıyor , parçasıda çok ucuzladı
binek araç için benim sıralamam şöyledir (fiyatına göre sıralıorum) Audi>Volsvagen>Toyota>Fiat

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Shiro (beyaz) ve ben
  • Araç: Corona
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Şubat 14, 2010, 17:36:01 »
:D sizin varmıydı ahmet abi rover.bizde 416 si vardı rover motorluydu ve parçalarını honda cıvıc avrupa modelinden alıyoduk her şey aynıydı birebir ama kendi parçasıda ucuz hatta bazı parçaları renodan felan baya ucuzdu
Hayır yoktu, nissan'ı almadan önce araştırma safhasında 620 lere de bakmıştık, o ara bu bilgilere ulaşmıştım. Hızlı bir araba (tam accord da değil, accordun türkiyede olmayan bir modeline dayanıyor aslında) görünüş olarak da çok klasik.. Performansını gizliyor. Smokin giymiş James Bond gibi bişey :)
Sanırım 400 serisinde komple honda motoru var. Üstünde rover yazıyor olabilir.. Hondanın bütün parçaları uyar.
Yoksa birkaç şirin aksesuar için, ya da uymak için sürüye,...  Binmeli mi konserve kutusuna araba diye,
Veremem üç kuruş daha diyerek yedek parçaya,...  Boyun mu eğmeli her nissan ya da honda'ya..
İstemem eksik olsun..!  
    Corona de Bergerac

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Şubat 14, 2010, 17:54:43 »
Hayır yoktu, nissan'ı almadan önce araştırma safhasında 620 lere de bakmıştık, o ara bu bilgilere ulaşmıştım. Hızlı bir araba (tam accord da değil, accordun türkiyede olmayan bir modeline dayanıyor aslında) görünüş olarak da çok klasik.. Performansını gizliyor. Smokin giymiş James Bond gibi bişey :)
Sanırım 400 serisinde komple honda motoru var. Üstünde rover yazıyor olabilir.. Hondanın bütün parçaları uyar.
honda prelude ahmet abi 600 lerin kasası ve motorlar farklı bazısı ingiltere üretimi bazısı honda hepsi değil ne ise bu rover muhabbeti bitmez ahmet abi :D sadece söylenebilecek şey vaktiniz bol ve sanayiye para vermeyi seviyorsanız rover alın.tabi honda motorlular hariç ve tip olarak model yılına göre baya güzel tipleri şu an bile çok tatlı 200 mesela

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Shiro (beyaz) ve ben
  • Araç: Corona
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Şubat 14, 2010, 18:12:44 »
Prelude değil. Motor onun gibi olabilir de, platform sanırım japonyada acura adıyla satılan bir accord. Emin değilim. Çok oldu okuyalı.
200 lerin güvenilirlik puanları çok düşük. Tipine göre fazla masraflı.  400'ler mantıklı. 600 ler ise meraklısı için şahane.. (gerektiğinde çıkma parça arayabilecekler için)
 Şimdi ama BMW'nin elinde di mi rover.. Düzelmiş olabilir.
Yoksa birkaç şirin aksesuar için, ya da uymak için sürüye,...  Binmeli mi konserve kutusuna araba diye,
Veremem üç kuruş daha diyerek yedek parçaya,...  Boyun mu eğmeli her nissan ya da honda'ya..
İstemem eksik olsun..!  
    Corona de Bergerac

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Şubat 14, 2010, 18:52:37 »
Prelude değil. Motor onun gibi olabilir de, platform sanırım japonyada acura adıyla satılan bir accord. Emin değilim. Çok oldu okuyalı.
200 lerin güvenilirlik puanları çok düşük. Tipine göre fazla masraflı.  400'ler mantıklı. 600 ler ise meraklısı için şahane.. (gerektiğinde çıkma parça arayabilecekler için)
 Şimdi ama BMW'nin elinde di mi rover.. Düzelmiş olabilir.
evet ahmet abi rover 45 lerin bı kısmından itibaren bmw motoru var 25 lerde yok onlar rover motora sahip ama en son ne oldu 2007 den beri rover la ilgilenmiyorum.yanlız rover 45 sahipleri araçlarından memnunlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 172998
  • Model Yılı: '90
  • 4 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Şubat 14, 2010, 19:06:50 »
işte rekabet edeceğim diye kaliteyi hiçe saymanın son noktası
1990 Mercedes 300 sel