0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar 4 kişi yeter mangal için niyeti olana Allah yardımcı olsun olmayan da engel olmasın bence .....
Ayarlayabilir de gelebilirsem eğer, dün denediğim ve bugün okulda arkadaşlarımın bayıla bayıla yediği mercimek köftesinden yapıp getirme ihtimalim var Bilmem ki nasıl olur?!
Uuvv hertürlü yemekte kobay olarak kullanılmaya hazırım yiyecek olsun yeter
Herşeyin bi ilki vardır derler ama
Çok uzak yaa 5 saatten fazla burdan şöle trakya taraflarında olsa tekırdagda falan bırde oralarda toplantı duzenlesek
4 fazla bile Zaten tarih 28 oldu Emre kardeşim yeter bana Ki zaten Mesut abimle olucaz o haftasonu Aşırı eğlenceli bi haftasonu bizleri bekliyor
gelin 5 yapalım gerçekten önemli bir durum çıkmazsa bende oradayım.
Ahmet duymasın ama kıvırcıkların içinde olanlar zehirli olacak bakalım kaskosu panzehirini karşılayabilecek mi ?! Hepsi bir yana yaş üzüm varsa her şekil geliyorum
Bakalım senin zehir benim vucudu karşılayabilcek mi Yaş üzüm mü Ama ben ayakta kalmasına derim yaş üzüm diyene
Kobay olmak isteyen sendin had bakalım O değil de ben yanımda birini cidden getireyim, dönüşte araba kullanabilecek modda olamayacağım herhalde
haftaya olabilir
mersinden arap boğması getirirdim de size ne yazık ki kalmadı ama bi dahaki buluşmalara ayarlarım size o zaman 2 bardakta sarhoş olmayı görürsünüz
Ama ben ayakta kalmasına derim yaş üzüm diyene
Ben Kartepeye gelmiyorum Emre MEsut abiyle işimiz var
bende arap asıllıyım ama o boğmanın nasıl üretildiğine de bağlı biliyorsun sonuçta evde üretiliyor onlar
Sadece senin yazdığın yazıyı cevap olarak yolluyorum sana anladın sen onu
Çanakkale'de bile yapılacak ama ona iyi bir organizasyon şart, çünkü muhtemelen kalmalı olur.