0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
alper kardeş ben bu farları bana göre ucuza aldım açıkçası ama montajı sıkıntıl oldu stopları taktğım yer montajı zar zor yaptırdı ve ayrıca hatırlatiyim montaj için ön tamponu sökmeleri gerek haberin olsun neyse devam ediyim daha sora ilk taktırdığım da sağ farın parkları yani yandaki 3 tane led yanmadı..meersem kablosu ters takılıymış modifiyeciyi aradım geri vercem dedim ırın kırın etti tamam dedi tekrar tamponu tak et adaa 30tl verdim tabi çok acıklandım orda:) daha sra modifiyeciye gittim bi baktım o 3tane ledi yaktı adam bi şekilde ama o da kablonun ters olduğunu anlmadı farklı bi şekilde yaktı ama yandı neticee.önerdği bi yer vardı yakınlarda oraya gittim adam bunu anladı ve düzeltti neticede..adama 40tl verdim ama adam gibi işliği vardı yani söyliceğim şey Montaja çok dikkat et.Herkes far montajı yapamaz ben stopları takana kandım ama stop takmak çok kolay angel takmaksa ustalık ister..Valla açıkçası farı çok uyguna aldım adamın elinde son kalmıştı.Şimdilik benden bu kadar..
10 numara olmuş kardeş maşallah , güle güle kullan.
sefa bey aracınız yeni haliyle gerçekten çok güzel bir görünüm almış gülele kullanın.plakaların maliyetin nedir.ve bu stoplar 2010 yenilenen kasa corolla ların stoplarına uyumlumudur