Gönderen Konu: İzmir'de Özel Servis tavsiyesi  (Okunma sayısı 23120 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
Ynt: İzmir'de Özel Servis tavsiyesi
« Yanıtla #20 : Haziran 29, 2012, 20:27:58 »
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Haziran 29, 2012, 20:27:58 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Haziran 29, 2012, 20:31:26 »
Ama orada olan arkadaş aynı konuyu hem burda açmış hem orda ??
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Haziran 30, 2012, 00:24:35 »
Ama orada olan arkadaş aynı konuyu hem burda açmış hem orda ??
Boş ver abi biz burda iyiyiz yetreriz. ;)
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Haziran 22, 2016, 20:23:41 »
Arkadaşlar bu sayfadaki yorumları okuyarak hafta sonu Toyo servisine gitmek istedim, alsancağa gittiğimde bulundukları yerden taşınmışlar aradığımda adresini tarif etti yanlış hatırlamıyorsam Rova otomotiv adında bir yere taşınmışlar. 30000 bin bakımı için yağımı alıp gittim. Usta 2014 yeni kasa corolla aracıma 4 litrelik yağı boşalttı, aman fazla derken ben 16 yaşından beri bu sektördeyim bu araç 4 litre yağ alır diyip yağ miktarı çizginin epey üzerinde olmasına rağmen bir sakınca görmedi ve daha önce telefonda konuştuğumuzda biz orjinal parça kullanıyoruz demelerine rağmen dikkat ettim yan sanayi parça kullandıklarını fark ettim. Ustaya sorduğumda ise Toyota da zaten Çinde yaptırıyor dedi.
Aracın yağ değişiminden sonra motorda bir gariplik fark ettim. İnceden değişik bir ses de geliyordu. Kitapçığa baktığımda filtre dahil 3,4 litre yağ kapasitesi olduğu yazıyordu. Ne var ki bizim çok bilen ustamız 4 litreyi içine boşaltmıştı. Hemen bir yer bulup fazla yağı aldırdım ve motor adeta rahat etti. Buradan TOYO servise gidecekleri uyarıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • İlk göz ağrım 2007 Corolla HB SOL D4D MMT
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '11
  • 99 kere teşekkür etti
  • 132 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Haziran 22, 2016, 20:35:25 »
Arkadaşlar bu sayfadaki yorumları okuyarak hafta sonu Toyo servisine gitmek istedim, alsancağa gittiğimde bulundukları yerden taşınmışlar aradığımda adresini tarif etti yanlış hatırlamıyorsam Rova otomotiv adında bir yere taşınmışlar. 30000 bin bakımı için yağımı alıp gittim. Usta 2014 yeni kasa corolla aracıma 4 litrelik yağı boşalttı, aman fazla derken ben 16 yaşından beri bu sektördeyim bu araç 4 litre yağ alır diyip yağ miktarı çizginin epey üzerinde olmasına rağmen bir sakınca görmedi ve daha önce telefonda konuştuğumuzda biz orjinal parça kullanıyoruz demelerine rağmen dikkat ettim yan sanayi parça kullandıklarını fark ettim. Ustaya sorduğumda ise Toyota da zaten Çinde yaptırıyor dedi.
Aracın yağ değişiminden sonra motorda bir gariplik fark ettim. İnceden değişik bir ses de geliyordu. Kitapçığa baktığımda filtre dahil 3,4 litre yağ kapasitesi olduğu yazıyordu. Ne var ki bizim çok bilen ustamız 4 litreyi içine boşaltmıştı. Hemen bir yer bulup fazla yağı aldırdım ve motor adeta rahat etti. Buradan TOYO servise gidecekleri uyarıyorum.
@Mustafa  NADAR (38214) Bey keşke güncel konu açsaydınız.    Oğuz Oto'yu tavsiye ederim Çınarlı'da.Ben çok memnun kaldım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 47000
  • Model Yılı: '19
  • 306 kere teşekkür etti
  • 336 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Haziran 23, 2016, 00:09:38 »
@Mehmet Günay (27267) 'ın bahsettiği oğuz oto iyidir. ben parçaları tem oto'dan tedarik edip bakımları orada yaptırmıştım. oğuz oto parçaları direk borovalı'dan alıyor ve haliyle pahalıya geliyor. işçilik ve bilgileri ise gayet tatminkar :tamam: 
2019 Mondeo 1.5 Ecoboost (Prins VSİ-3 DI)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Haziran 25, 2016, 04:21:44 »
Ben bu sayfadaki yorumları okuyup Toyoya gitmiştim. Oraya da forumdan okuyup bakım için gelen bir arkadaşı gördüm ve o sebeple özellikle bu sayfaya devam ettim. Oğuz Oto tavsiyeniz için teşekkürler. Gelecek bakımda değerlendirelim.